admin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ręcznie zaktywowałem konta, które ze względu na problemy z funkcjonalnością wysyłki wiadomości na konta email były w akceptacji. Można się logować. Pozdrawiam Remek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ...............ale ja jestem zalogowany nonstop i powiadomień nie mam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Masz u mnie piwo No, wreszcie wróciłem na forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To idź pisać o Pannfishu jak jesteś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To idź pisać o Pannfishu jak jesteś.Tak jest! Już wykonano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Ręcznie zaktywowałem konta, które ze względu na problemy z funkcjonalnością wysyłki wiadomości na konta email były w akceptacji. Można się logować.
Pozdrawiam
Remek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi