Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Coś dziwnego się mi pojawia w przeglądarce na kompie. Sporo postów z info o 0 ruchu.O jakimś minimalnym ruchu na forum nie wspomnę- wszyscy na rybach? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzczupakRzeczny Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Nie , mam tak samo w Safari,Google i na Tapatalk.Od kilku dni są jakieś problemy z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 russian80 Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Mam to samo od trzech dni... Nawet nie wiem że mam priv ,muszę sprawdzić czy ktoś nie pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Mieliśmy awarie forum, podstawowe funkcjonalności udało się przywrócić szybko - reszta będzie wymagała trochę pracy i czasu: Wsparcie HTTPS - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Miłośnicy wątku 'pochwal się nowym sprzętem' muszą cierpieć katusze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Nie tylko, miłośnicy 'Jerkbait się śmieje' najwyraźniej także:https://jerkbait.pl/topic/198660-brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-dodania-zdj%C4%99cia/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca U mnie znowu nowe posty nie są wyświetlane jak wcześniej grubą czcionką tylko widzę stronę jakbym zaznaczył,, oznacz jako wszystko przeczytane ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 atb69 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Wygląda na to że problem powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gabriel Kozdraś
Coś dziwnego się mi pojawia w przeglądarce na kompie. Sporo postów z info o 0 ruchu.
O jakimś minimalnym ruchu na forum nie wspomnę- wszyscy na rybach?
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi