platynowłosy Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) PanowieChcę wysłać Koledze w wiadomości prywatnej zdjęcia.Czegoś tam nie ogarniam, bo w np przy tworzeniu nowego tematu, mam odnośnik : "dodaj pliki".W wiadomościach prywatnych..nie.Jak to zrobić?Alek Edytowane 14 Marca przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca W TELEFONIE NA TAPTALKU ZROBISZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Wystarczy użyć odnośnika "pełny edytor", który wywoła funkcje dodawania zdjęć i edycji tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca W prywatnej przy Pełnym Edytorze nie ma opcji dodawania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Też próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dante Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Najprościej to Tapatalk na telefon zainstalować. Żadnych zmian wielkości zdjęcia, żadnych kombinacji. Piszesz wiadomość, dodajesz zdjęcia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca W prywatnej przy Pełnym Edytorze nie ma opcji dodawania zdjęć.Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Wysłałem Ci teraz na próbę priv ze zdjęciem i wszystko działa jak ja anty talent dałem radę to jest łatwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca I ja dałem radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca W prywatnej przy Pełnym Edytorze nie ma opcji dodawania zdjęć.Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Jest Mówisz o tym kodzie?Opowiedz jak Ci się to udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Na kompie (laptop) normalnie jest taka opcja i ciężko jej nie znaleźć, na telefonie nie widzę i pewnie trzeba mieć tego taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vako Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Panowie i panie można wkleić fotkę do PW przez serwer zewnętrzny, kopiując link BB Code z kodem >url<Proszę wkleić ten link do PW:https://zapodaj.net/plik-AtWgNrropf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lokityrem Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Na kompie (laptop) normalnie jest taka opcja i ciężko jej nie znaleźć, na telefonie nie widzę i pewnie trzeba mieć tego taptalkaBądź zmienić ustawienie strony z mobilnej na pełną, jest na samym dole po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domeldoom Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Jest To może pokaż step-by-step jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaceen Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja W prywatnej przy Pełnym Edytorze nie ma opcji dodawania zdjęć.Potwierdzam. Wydaje się, że taka opcja dostępna jest dla wyróżnionych np. PATRON, TWÓRCY itp.Nie mam pewności, ale chyba to było zapisane w regulaminie. To taka równość (czytaj raczej - dyskryminacja;) użytkowników.Gdy miałem status TWÓRCY, to w prywatnej mogłem zdjęcia dodawać. Niestety nie mogę teraz strugać i malować i w nagrodę utraciłem ten przywilej. Odpowiadając w jakimś temacie na JB mogę wklejać zdjęcia do dyskusji. Teraz to robię. W PW niestety nie ma pozycji DODAJ PLIKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
platynowłosy
Panowie
Chcę wysłać Koledze w wiadomości prywatnej zdjęcia.
Czegoś tam nie ogarniam, bo w np przy tworzeniu nowego tematu, mam odnośnik : "dodaj pliki".
W wiadomościach prywatnych..nie.
Jak to zrobić?
Alek
Edytowane przez platynowłosyOdnośnik do komentarza
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi