Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No właśnie, żona napisała list do Św.Mikołaja co by chciała pod choinkę i na chłopa padł blady strach, bo Mikołaj nigdy specjalnie się gadżetami elektronicznymi nie interesował i jest trochę "nie w temacie" poratujcie dobrzy ludzie jakąś radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zmienić żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kup Pan kindla http://www.kindle-24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Friko, zdeklaruj się że sam będziesz jej czytał! Pewnie stokroć bardziej by się ucieszyła niż z najbardziej wyszukanego czytnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Polecam jako użytkownik http://www.kindle-24.pl/czytnik-kindle-3g-e-reader.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J_J Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 aktualny stan: Kindle: 2 głosyOnyx: 1 głos na razie wygrywa kindle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Friko, czy to musi być tylko czytnik, czy może być też tablet z funkcją czytnika, np. Kindle HD? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tablet nie, wydaje mi się że chodzi o czytnik bo technologia ekranu jest inna. Na tablecie nie da sie czytac w słoncu bo ma podswietlany ekran, a na czytniku da się bo jest inna technologia - w telewizoru tak usłyszałem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tablet nie, wydaje mi się że chodzi o czytnik bo technologia ekranu jest inna. Na tablecie nie da sie czytac w słoncu bo ma podswietlany ekran, a na czytniku da się bo jest inna technologia - w telewizoru tak usłyszałem niedawno Zgoda, ale też nie można czytać na czytniku w całkowitej ciemności, musi być jakieś oświetlenie. Moim zdaniem tablet będzie bardziej uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J_J Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Polecam Kindla - użytkuję od prawie roku - REWELACJA, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja do czytania uzywam tablecik, zw rok mi się nie męczy. Co do czytnika nie mialem tego w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kindle: 3 głosyOnyx: 1 głos tablet nie, mam juz Samsunga Tab 2 i jestem umiarkowanie zadowolony z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ... nie będę oryginalny... kindle... ja kupowałem bezpośrednio z amazonu... ... co do tabletów... do dłuższego czytania nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dobra, ponieważ Św. Mikołaj musi się szybko decydować, klamka zapadła - kindle. Zastanawiam się tylko, który model konkretnie, ten? Kindle 4 Touch 3G WiFihttp://www.kindle-24.pl/nowosc-kindle-4-touch-wifi-dotykowy-ekran-24h-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Potrzebny Ci/Wam modem 3G w czytniku? Nie lepiej tego?http://www.kindle-24.pl/czytnik-kindle-4-e-reader.htmlAlbo bezpośrednio:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=famstripe_ks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A bo ja wiem.... Chyba nie raczej przez wifi bedzie szlo... Bo rozumiem ze ksiazke sie scjaga i zapisuje w pamiecu tego ustrojstwa czyli do czytania nie trzeba byc online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dokładnie, możesz ściągnąć nawet przez kompa i zapakować do czytnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 a to 3G się nie przyda faktycznie, już w tablecie niepotrzebnie za 3G zapłaciłem, dobrze że mi przypomniałeś żeby w czytniku nie popełnić tego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak się spotkaliśmy to miałem przy sobie Kindle PaperWhite. Wspaniały!!! Oczywiście wersja 3G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja już kupiłem tego o którym pisał tpe, myślę ze jak na początek to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Kindle Classic za 79€ na Amazonie! "Istotne są też obsługiwane formaty. ePub nie jest obsługiwany przez Kindle. http://antyweb.pl/krotkie-porownanie-kindle-touch-z-onyx-boox-i62-ktory-lepszy/" Mozna sobie pomoc programem Calibre! Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Tomek_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J_J Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi