muddler Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witajcie Mam na sprzedaż krąpiki, te co na zdjęciach, 10 szt. Długość 7 cm, waga 16 g. Wykonane są z drewna, umożliwiają dalekie rzuty i głębokie prowadzenie. Filmik z pracą jest Cena za sztukę nieuzbrojoną wynosi 32 zł, albo 35 zł za uzbrojoną (kotwiczki Phoenix) + 12 zł paczkomat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witam, poproszę jedną sztukę uzbrojoną, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Poproszę jednego uzbrojonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cześć. Woblery skuteczne. Brałem i były wyniki. 5sztuk uzbrojonych poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota1986 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Witam,Wezmę dwie uzbrojone sztuki. Edytowane 21 Marca przez Sobota1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Poproszę dwa nieuzbrojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cześć. A jak zachowuje się ten krąpik w stojącej wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Wezmę ze dwa jak by coś zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Te ze zdjęcia już wszły,ale jednego bym poprosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Krąpiki sprzedane, dziękuję, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Jak zwykle nie zdazyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Pisz do mudlera, zrobi Ci .Mam , łowię i polecam. Super praca w rzece i na wodzie stojącej( szczupak , boleń ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiślak Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Ech przegapiłem, dokładnie takich szukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaO. Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Witam, byłaby szansa na jakieś 5szt. ? Czy definitywnie sprawa zamknięta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Witam, gdyby cos się jeszcze znalazło tez chętnie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laluś Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Gdyby cos było wolne to dwa nie uzbrojone bym poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja bym chętnie trzy nieuzbrojone ... gdyby się jeszcze pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia też stanę w kolejkę po kilka sztuk jak będą dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczkapawlo Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Chętnie bym wziął 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia I ja bym 3 szt przytulil ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Jak jest opcja to poproszę 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Również 2szt bym przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 2 sztuki poproszę jak dostępne. Oczywiście uzbrojone. Edytowane 11 Kwietnia przez Falkon750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Jarosławie Worek z zamówieniami rośnie. Koniecznie coś z tym zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek7 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ja również chętnie wezmę 3 uzbrojone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi