Robdor Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cześć ja bym przytulił 10 szt .( nie uzbrojone ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia I ja też coś bym przytulił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Chyba jedyne co przytulimy to misia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Jakby się coś ostało to wziąłbym dwie sztuki nie uzbrojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiślak Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ja nie tracę nadziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Ja też się dopiszę do listy oczekujących ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Hej jest możliwość kupienia z 4szt? Ale to nie była by jedyny model który bym nabył od Ciebie bo zapasy się skończyły???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Wezmę 2x jak się pojawią....trzeba działać)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroufo Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Proszę 3 uzbrojone, jak się pokażą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr4ever Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ja poproszę 2szt jeśli coś zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jeżeli coś zostało poproszę jedną sztukę nieuzbrojoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi