Makler Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Im bliżej otwarcia nowego sezonu trociowego, tym trudniej usiedzieć w domu. Po ostatnich opadach i lekkich roztopach woda w Parsęcie znacznie się podniosła i zmętniała. Podniesiona woda sprzyja wędrówce keltów troci i łososi do morza. Miejmy nadzieję, że połowy tych pięknych i walecznych ryb będą lepsze w nadchodzącym sezonie.salmon.com.pl/1253,koncowe-odliczanie-parseta-2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Darek no to fakt Pięty się palą Sprzęt naszykowany i tylko patrzyć na pogode.Oby nie zmroziło za bardzo.Tylko Parsęta ma taki niezapomniany klimat i takie miejsca że nie sposób zapomnieć.Ja zaczynam na Redze ale na królową i tak znajde choćby jeden dzień - Wrzosowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wrzosowo to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wrzosowo to jest to Prezes a Ty gdzie smigasz??? moze jakiś wspolny napad na jakies chaszczory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja wkladam buty i jestem nad rzeka wiesz gdzie mnie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pewnie tam gdzie nieco powyżej jest mostek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 makler napisał:Im bliżej otwarcia nowego sezonu trociowego, tym trudniej usiedzieć w domu. Po ostatnich opadach i lekkich roztopach woda w Parsęcie znacznie się podniosła i zmętniała. Podniesiona woda sprzyja wędrówce keltów troci i łososi do morza. Miejmy nadzieję, że połowy tych pięknych i walecznych ryb będą lepsze w nadchodzącym sezonie.salmon.com.pl/1253,koncowe-odliczanie-parseta-2012.htmldzerwys napisał:Wrzosowo to jest to Karol Krause napisał:Darek no to fakt Pięty się palą Sprzęt naszykowany i tylko patrzyć na pogode.Oby nie zmroziło za bardzo.Tylko Parsęta ma taki niezapomniany klimat i takie miejsca że nie sposób zapomnieć.Ja zaczynam na Redze ale na królową i tak znajde choćby jeden dzień - Wrzosowo. Jak najbardziej, Wrzosowo ze swoimi dzikimi brzegami i przepiękną przyrodą - to jest to!Do pełni szczęścia należało by dodać tylko, kontakt z piękną trocią lub łososiem.W nowym sezonie powinno tam być więcej keltów i srebrniaków, których miejmynadzieję kłusole z Poczernina nie będą niepokoić swoją prądotwórczą maszynkąoraz sieciami.Moim zdaniem, Wrzosowo w dół od mostu drogowego po lewej stronie, to najurokliwsze miejsce nad Parsętą, nie licząc oczywiście górnej Parsęty powyżej Białogardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 makler napisał:Im bliżej otwarcia nowego sezonu trociowego, tym trudniej usiedzieć w domu. Po ostatnich opadach i lekkich roztopach woda w Parsęcie znacznie się podniosła i zmętniała. Podniesiona woda sprzyja wędrówce keltów troci i łososi do morza. Miejmy nadzieję, że połowy tych pięknych i walecznych ryb będą lepsze w nadchodzącym sezonie.salmon.com.pl/1253,koncowe-odliczanie-parseta-2012.htmldzerwys napisał:Wrzosowo to jest to Karol Krause napisał:Darek no to fakt Pięty się palą Sprzęt naszykowany i tylko patrzyć na pogode.Oby nie zmroziło za bardzo.Tylko Parsęta ma taki niezapomniany klimat i takie miejsca że nie sposób zapomnieć.Ja zaczynam na Redze ale na królową i tak znajde choćby jeden dzień - Wrzosowo. Jak najbardziej, Wrzosowo ze swoimi dzikimi brzegami i przepiękną przyrodą - to jest to!Do pełni szczęścia należało by dodać tylko, kontakt z piękną trocią lub łososiem.W nowym sezonie powinno tam być więcej keltów i srebrniaków, których miejmynadzieję kłusole z Poczernina nie będą niepokoić swoją prądotwórczą maszynkąoraz sieciami.Moim zdaniem, Wrzosowo w dół od mostu drogowego po lewej stronie, to najurokliwsze miejsce nad Parsętą, nie licząc oczywiście górnej Parsęty powyżej Białogardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Niema to jak górna Parsęta na rozpoczęcie. Cisza, spokój, samotność no i jakieś rybki też się trafiają Edytowane 20 Grudnia 2012 przez beny1655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Łeba, Radunia, czy Reda....trudny wybór, a początek sezonu. tylko jeden , Miejmy nadzieję, że pogoda nie namiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Otwarcie tradycyjnie nad Iną, a potem ... też Ina Po co mi gdzieś daleko jeździć jak pod nosem mam wszystko czego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja juz nie moge usiedziec, juz mi sie snia miejscowki na Inie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ina ma podwójną wartość. Jest rybna to fakt, ale piękna jest jeszcze bardziej.Na starcie sezonu 2012 byliśmy tam jednego dzionka, bez wędkarskich sukcesów, ale jej charakter - leśny odcinek sprawił, że już wtedy planowaliśmy powrót. No i w tym sezonie spędzimy w Goleniowie trzy dni, zatem Panowie do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) To fakt, Ina ma swoj klimat dlatego trudno uwierzyc ze jeszcze 5 dni :-)Do zobaczenia i polamania! Edytowane 26 Grudnia 2012 przez BKZanderFan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzisiejszy spacer nad Parsętą w okolicach Lubiechowa. http://salmon.com.pl/1265,przed-otwarciem-sezonu-parseta-lubiechowo-28-12-2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzisiejszy spacer nad Parsętą w okolicach Lubiechowa. http://salmon.com.pl/1265,przed-otwarciem-sezonu-parseta-lubiechowo-28-12-2012.html No Ci powiem ze nie pomagasz w czekaniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 To co... Jutro rano startujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o mnie to chciałem podziękowac łukaszowi on mnie wyciągał głównie w tym roku nad wodę , a efekty Hm ... (rewelacja) tak owocnego roku jak ten to już dawno nie było.Oby przyszły był jeszce lepszy ___________________________________________________________________________RYBA NAJLEPIEJ WYGLĄDA W WODZIE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja jestem gotowy - sprzętowo Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzisiejsze Wrzosowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 I skończyło się. Odliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi