psulek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Witam, czy mogę zamówić 200 m sunline siglon x8 w rozmiarze 1pe?Cześć, przepraszam, przeoczyłem. Niestety tylko wielokrotność 150m. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Witam, poproszę:Siglon PE 0,6 (10LB) 4x orange - 2 szpulkiSiglon PE 3 (50LB) 4x orange - 2 szpulkiSiglon PE 1 (16LB) 8x limonka - 1 szpulkaDziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Poszło na priv, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek79 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Witam poproszę:Sunline Siglon PE 8x150 limonka 0,6 - 1 szpulkaSunline Siglon FC 0,16mm - 1 szpulkaSunline Wire 1x7 0,16mmSunline Siglon V 0,148mm - 1 szpulka, 0,165mm - 1 szpulka, 0,185mm - 2 szpulkiPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia WitamPoproszę Sunline X-PLasma Asegai 10lb - PE 1 kolor ciemna zieleńPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Witam.poproszę 1 sztukę:SIGLON PEx4 AMZ 150M(OR) #0.3/4LB av / 5.7lb max - 150 PLN 1 sztukę.Sunline Siglon FC 0,200mm = 6lb 23 PLN proszę o podsumowanie i na PRIV. podam dane do Paczkomat Orlen Edytowane 22 Kwietnia przez fubu08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Poproszę Sunline Siglon PE 8x 0.5PE Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seban Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Poproszę:Siglon ADV PE 1,5 multicolor Plasma PE 1,0 ciemna zieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 28 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia poszło na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Cześć, poproszę:Sunline siglon x4 150m 0.6 Orange 1sztSunline siglon x4 150m 0.8 Orange 1sztSunline siglon fc 0.20 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal6564 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Poproszę siglon multicolor 4x pe 4.0 200m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Witam,czy żyłka P-line 0,22 na dużych szpulach jest dostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Cze Witam,czy żyłka P-line 0,22 na dużych szpulach jest dostępna? Czekam na dostwę. Została mi jeszcze 0,20. Powinna być pod koniec tego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Cześć, poproszę:Sunline siglon x8 rozmiar 2, kolor ciemna zieleń, dwa razy po 150 m , przewijana oraz Sunline siglon fc 0.265 1szt.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Poprosze TCB X8 0,15 150m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Cześć Paweł.Wysłałem zapytanie na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Cześć, odpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Poproszę:- Siglon Wire 7x7 5m + 50 tulejek: 0.22mm - 44 PLN0.27mm - 39 PLN0.36mm - 35 PLN- Siglon AMZ 4X średnica 0.8 - 1 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Witam,czy TCBx4 w rozmiarze 0,08 lub ew.0,10 jest dostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Poproszę Sunline X-PLasma Asegai Limonka 50lb - PE5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Witam,czy TCBx4 w rozmiarze 0,08 lub ew.0,10 jest dostępna?Lisqu - przepraszam za powolną odpowiedź, zgapiłem Niestety ale TCB4 już wogóle nie występuje, bo producent zakończył wytwarzanie. Mimo wszystko- najcieńsze były 0,13 , zostało mi jeszcze trochę 0,16 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Cześć. Poproszę sunline siglon x4 pe 1.7 pomarańcz. 150m. Edytowane 14 Czerwca przez tomek_tp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hant3riX Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Singlom Wire 1x7 0.16 ta nowość, sprawdza się wam okonie? Chroni przed szczupakiem ? Faktycznie jest taka cienka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 16 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Singlom Wire 1x7 0.16 ta nowość, sprawdza się wam okonie? Chroni przed szczupakiem ? Faktycznie jest taka cienka? To stal, nie ma opcji, żeby szczupak to przegryzł. Tak, jest cieniuteńki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemN Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Poproszę SUNLINE SIGLON PE ADV PE 0,8 10 LB błękitna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi