tomi101 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Czołem . Poszukuję użytkownika forum ze Świdnicy w celu pomocy przy zakupach.Dobrze jakby był motocyklistą ,ale to nie jest niezbędny warunek. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Czołem. Chciałbym serdecznie podziękować koledze Danielowi @didiunik za bezinteresowną pomoc w zakupie. Wykazał się ogromnym zaangażowaniem oraz poświęceniem czasu i środków dla zupełnie nieznanych w realu osób (dla mnie i mojego szwagra ). Daniel, jeszcze raz dziękuję ????. Zrewanżuję się niewielkim prezentem spożywczym , skoro nie chciałeś gratyfikacji finansowej ????. Pozdrawiam Tomi ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi