admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam,Na stronie głównej umieściłem dzisiaj nowy artykuł relację z I Ogólnopolskiego Zlotu Miłośników Jerkingu. Zapraszam do lektury. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 super.... fajne foty, naprawde widze tez ze mocowanie uchwytu trollingowego na łodzi było tradycyjne hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Bardzo fajna relacja. Miło się czyta i ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Bardzo się cieszę, że relacja robi wrażenie. Kolejna motywacja do pracy i zadowolenie, że komuś służy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Fajna relacja i wybór zdjątek.Może na następnym zlocie i ryby dopiszą. Ciekawe czym Komancz tak zadziwił swojego szczupaka że aż mu oczy wyszły z orbit? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No właśnie Rocky. Nie mam Ciebie na żadnym zdjęciu! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 no ja mysle ze jesli chodzi o zdzwienie owego szczuplego to Jacek powinien coś o tym wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Fajny artykułi Fajne zdięcia i Fajnie sie czyta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 W imieniu ekipy ze Świnoujścia, serdecznie dziękuje za zorganizowanie tak wspaniałego spotkania. Relacja - opis Zlotu, nie oddaje co prawda w pełni, jak się bawilismy, ale wszystko jest pięknie. Czekam na kolejne spotkanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Eh, az szkoda że mnie nie było, no ale cóż zrobić... czytać relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 @Remas,bardzo podoba mi się forma relacji.Fajnie się czyta i zdjęcia też wybrałeś dobre. Myślę, że warto by napisać na końcu artykułu kto jest autorem zdjęć. Myślę, że tak byłoby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 @Remku, dzięki za odświeżenie pamięci świetna relacjaczekam z niecierpliwością na kolejny zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 no i jak bym byl z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 SUPER!!!Atmosfera była jeszcze lepsza, ba najlepsza ze wszystkich Zlotów, ale w relacji brak mi jednej sentencji...Komancz Matka wszystkich wędkarzy te powiedzenie powaliło wielu na kolana i zostało przyjęte jako prawda życiowa.PZDRPS Już nie mogę się doczekać na następne Zloty.BRAWO Remek i ekipa Jerkbait-a!!!!I wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak , tak ...fajnie sie czyta i oglada . Ludzie ciagna do ludzi na tym to wszystko polega Komancz matka wszystkich wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Taaaa. Komańcz Matka.... , ale kanapkę dziecku zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 z jajecznicą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 ...i kawiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi