obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Natknąłem się na taki filmik.Oglądając szczęka mi opadła http://www.wykop.pl/link/1353587/orzel-przedni-chwyta-dziecko/ Edytowane 19 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wrzucałem już. fake jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To też w podobnym klimacie.Fotka z obozu z Sudanu reporter Kevin Carter. http://lanooz.net/446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 kocmyrz zepsułeś całą dramaturgię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Lipa, czy nie, do iluś pustych łbów jednak to trafi i orły lekko mieć nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 W obliczu smierci dziecka,kazdy rodzic wytepliby wszytskie orly na Ziemi.Oczywiscie nie jestem za,poniewaz kocham przyrode,jednak gdybym zyl w regionie,gdzie moze zdarzyc sie atak orla na moje dziecko to staralbym sie podjac jakies kroki.ze zwierzetami nie ma przebacz,ofiara to ofiara nie wazne czy nazywa sie Jas czy Malgosia.Na jeziorze tarnobrzeskim slyszalem historie ,ze chlopu cos zezarlo malego psa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 I właśnie to miałem na myśli. Swoją drogą, w mojej okolicy stacjonuje cała eskadra wielkich orłów i nie słyszałem, aby choćby Yrok został przez nie porwany Pamiętajmy, że klip nie przedstawia faktu o jest fake' iem. Tak a propos - kilkanaście lat temu w jednym z mazowieckich zbiorników ryba gatunku której z nazwy nie wymienię (ryby te i tak są z uporem lepszej sprawy tępione, zwłasza na tej wodzie), utopiła małą dzieczynkę. Tyle wynika z policyjnych "wycieków" - detale były raczej jednoznaczne. Dać mięsiarzom powód, grając na bazowych instynktach, tu rodzicielskich i dopiero by się zaczęło... Polowanie na trole/ czarownice, czy innego Shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 O kurde z ta dziewczynka to grubo.Slyszalem o rybach majacych zeby ktore atakowaly dorosle lebedzie a nawet czlowieka,ale z ta dziewczyna przykra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Natknąłem się na taki filmik.Oglądając szczęka mi opadła http://www.wykop.pl/link/1353587/orzel-przedni-chwyta-dziecko/ A ja córe na ryby czasem zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mała, a więc i słaba, niczego nie spodziewająca się dziewczynka w obcym żywiole vs duże, silne, a przede wszystkim stworzone do życia w wodzie zwierzę i okres pilnowania gniazd. Znajomi nurkowie dostawali czasem od takich ryb klapsy ogonem. Tu, to zupełnie inna liga. Oglądałem ostatnio test, z którego wynika, że już ok 20 kg masy wystarczy, aby utopić dorosłego mężczyznę. To działa na wyobraźnię, czyż nie Nie mniej jednak - rodzic winien strzec dziecko, choć środki ochrony powinien dobierać z rozwagą. Człowiek jest elementem tego świata, a nie jego panem, jak wielu uzurpatorów zdaje się sądzić. Wyrżnięcie ptactwa nie jest rozwiązaniem. No ale to temat na poważniejszą dyskusję, nieadekwatny do klipu z lipnym orłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 polowanie na wilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mają krzepę ptaszyska, nie powiem. Warunek udanego polowania jest jeden - orzeł musi trafic za pierwszym razem. Nie chciałbym być w jego piórach, gdy draśnięty basior się wrukwi Dla takiego "psa" nawet orzeł nie powinnien być przeciwnikiem - vide marnie "ukryty" montażem wpierdziel z 3:03. Poza tym, to kojoty jakieś, a nie wilki :lol: Biedne, chude, zaszczute... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 chyba jednak wilki tylko wydają się mniejsze od naszych , lub są rzeczywiście wygłodniałe , co nie zmienia faktu że jednak Mongoły na nie polują ptaszyska muszą być szkolone bo uderzają szponami albo w pysk lub krtań , a jak nie da rady jeden to puszczają drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dobrze ,że nie ma u nas takich ptaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 chyba jednak są , , bo to orzeł przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A nie kondor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To że to kondor (a jak kondor to pewnie w Andach)dla nas POLAKÓW nie ma żadnego znaczenia, my w Polsce profilaktycznie wyrżniemy wszystkie orły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Właśnie o tym w wydarzeniach na polsacie mówili. Teraz w faktach TVN. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Nizdęb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zobaczcie dlaczego orły polują na dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A nie kondor?condor ma łysą głowę podobny do sępa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Z tym orłem to fotomontaż. Goście się przyznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 condor ma łysą głowę podobny do sępaFaktycznie.Teraz się przyjrzałem.Poczytałem też o tym orle przednim i piszą ,że występuje w Karpatach. Cholery potrafią kozicę upolować.Od dzisiaj jak będę w Karpatach to ze swoją kozą tylko na smyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-orzel-nie-chcial-porwac-dziecka-mrozacy-krew-w-zylach-film-s,nId,764824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) polowanie na wilki Muzyka piekna.Mozna odleciec Edytowane 20 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi