Lester Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Woblery robię od niedawna i bardzo mnie wciąga to zajęcie.Założyłem swój wątek w którym będę sukcesywnie zamieszczał efekty mojej pracy.Proszę o opinie i rady.Na początek wobki pod jazia i klenia na podlaskie rzeczki- 4cm, 3.5gr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mi się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witaj Lester wśród dłubaczy . Jak od niedawna to nieźle Ci idzie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jeśli to początki to chcę zobaczyć co będzie dalej.Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Neutralne czy lekko tonące? Niezła powtarzalność korpusików, ciekaw jestem kolejnych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Fajnie że takim autorytetom się podobają.One są lekko tonące.Ostatnio nie łowię na pływające bo są za lekkie . Lubię jak jest czym machnąc.Ważne że klenie i jazie je polubiły.Kiedyś , przed kilkoma laty zrobiłem kilka sztuk i się sprawdziły, dlatego teraz powielam.Dorobiłem się już małego warsztatu.Teraz będę kładł nacisk na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No widzę Leszek że wykończyłeś swoje woblerki.Lesterki powiadasz ,fajna nazwa i wyroby niczego sobie,strugaj dalej. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nowe gorące barwy Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nowa konstrukcja.Wobler którego nazwałem "kaszalot" ze względu na kształt.7cm dł, o kolebiąco wężowej akcji.Wersja pod pstrąga al,e myślę że przy większej dł i innym malowaniu sprawdzi się na szczupakach. Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jest i końcowy efekt strugania .Ogromna satysfakcja bo na własną przynętę Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankelos Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ekstra Woblerki. I do tego łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Oto przynęta Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Po kropkach poznaje, że pływa w... nie no żarcik, łowisk nie zdradzamy , ładny pstrun, graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sympatyczne wobki @Lester, ale tego pstrąga mogłeś oszczędzić, a nie od razu ogon mu podgryzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Może ktoś go kiedyś tak oznaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To normalne zjawisko. Miałem takiego prawie bez płetwy ogonowej, wyjątkowo słabo walczył, ale jakoś funkcjonował i miał apetyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kolejne "wariacje" kaszalota z przeznaczeniem na wodę stojącą lub wolnopłynącą-dolne oczko lub na szybki nurt-górne oczko.Te mniejsze w rozmiarze 4,5cm. Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ciekawe te kaszaloty , może podasz więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Te większe mają po8gr , są z balsy.Myślę że zrobiłem je trochę za ciężkie bo idą dosyc głęboko.Jak już pisałem praca kolebiąco -wężowa.Chciałbym je wyprubowac na zębaczach na stojącej wodzie zaczepiając za dolne oczko.Te mniejsze ważą 2.5gr i chcę je wyprubowac na jaziach i kleniach.Cały czas z nimi eksperymentuję.Tymczasem na warsztacie wersja 10cm z lipy pod trola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tymczasem zechciałem powiczyc nowe malowanie i wyrzeżbiłem taką oto płoteczkę.Czeka ją jeszcze kilkakrotne malowanie harzlackiem. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Podbite oko to skuteczny akcencik. Znalazłeś tego złotego motipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie,eksperymentuję na razie z innymi farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Fajny!Na bolka jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Janusz, wybacz! .Pływająca 6gr siódemka na pstrunie. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi