woblery z Bielska Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tak jak pisałem Ci na priva, nie mam czego wybaczać."Kopiowanie najwyższą formą uznania" - wszak nie kopiuje się czegoś złego No i kopie całkiem udane. Gdyby były brzydkie, ale są całkiem udane Oby kij często trzeszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wariacja wynikająca z inspiracji strzeblami Janusza jest bardzo dobra. Nadając im własny charakter (świadomie lub nie), są wystarczająco daleko od wzorca. Bardzo ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No i jak tam postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Teraz mam trochę więcej czasu, wiadomo zima to i zacząłem dłubanie a raczej malowanie.Wkrótce kolejna wariacja na temat strzebli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kaszaloty wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ale wymagają jeszcze dopracowania choć ryby już je pogryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zmieniłem trochę design , wzorowałem się na tej strzebli http://www.pzwsmolec.pl/?cat=16&paged=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wyglądają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Kaszalot 10cm na majowe szczpłe.Mniejsza wersja sprawdziła się na rzece ,tę przetestuję w jeziorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Megalodon. Dzisiaj śmignę na pstrunie, to przeciągnę Twoją strzebelką, chociaż wobków do przerzucenia jest kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Wreszcie wziąłem się za struganie.Coś pod pstrąga.Praca Y wąska ,lusterkuje i płynie wężykiem 6cm pływający schodzi tak do 1,5m. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Lester 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Wybaczcie,kłopoty z wstawieniem zdjęcia.Udało się. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Lester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Coś do własnego pudełka na nadchodzący sezon.Pływak , praca drobna i szybka 6cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ładny wobek ,ster też widzę że dobierany indywidualnie ,kąt ,przednie oczko ,oczko brzuszne ,kształt korpusu ,ciekawe jak bebeszki :-) brakuje jeszcze tylko filmiku jakiegoś :-). Edytowane 24 Listopada 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Filmu na razie nie będzie,u mnie białe niedżwiedzie wyszły na ulice i strach wyjść z domu .Dlatego siedzę w warsztacie i zgłębiam pacanko farbami .Wkrótce następne pacanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wypas... Wygląda świetnie. Te przebijające kolorki... mniód, opalizacja pewnie.Sądząc z filmiku z poprzednim woblerkiem to śmiga też pewnie zacnie PS. Jedyne co mógłbym dodać to zachętę do poszukania Własnego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 PS. Jedyne co mógłbym dodać to zachętę do poszukania Własnego stylu.Lester jest dopiero na początku drogi. Z czasem dojdzie do własnego stylu. Każdy się na początku na kimś wzorował i to nie jakieś przestępstwo . Piotrku troszkę cierpliwości. A wobki fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Sławku doskonale o tym wiem - sam też się wzoruje Podziwiam też swobodę malarską, nadawania stylu. Najpierw pochwaliłem bo jest czego. Jednocześnie patrząc na woblery, warsztat malarski, wyczucie estetyczne @Lestera zachęcam do poszukiwania... Lestera Jeszcze raz - świetna robota! Edytowane 24 Listopada 2014 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Inspiracją do malowania były biebrzańskie klenie z "ciemnej wody" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak kalki nie lubię, to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi