Kielo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ładniusie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego i realizacji pasji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Sto lat "dłubania"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bardzo dziękuję za urodzinowe życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zainspirował mnie muddler z tą folią .Tym razem prezentuję 6cm tzw uklejkę.Wersję 5cm polubiły również bolenie dlatego wykonałem w takich kolorach.Waga 4gr , pływak, praca X b szybka nie za szeroka i b szybkie lusterkowanie, myki.Schodzi do 1m.W planach chcę wykonac takie pod sandacza w dłuższej wersji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Ooooo . Nieźle - proponowałbym łuseczkę trochę bardziej nacinać w kształcie rombu niż krateczki - jestem pod wrażeniem . Edytowane 30 Grudnia 2015 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 W trochę innym świetle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeszcze takie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A to wersja do Irlandii na ponad metrowe zębacze dla Melka - 15cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dzisiaj ustawiałem go w rzece.Z powodu wielkości przynęty miejscowi mnie wyśmiali . Ja też miałem ubaw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Na tej fotce wygląda wobek jakby był torturowany . Chyba jest pytany: czy on był słynnym TW "Bolek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 pięknie panie, duży progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mel mówi że rozmiar ma znaczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mel mówi że rozmiar ma znaczenie :D O ile pamiętam, to było na "Trzynastym posterunku". Pani nieciężkich obyczajów mówi: "Rozmiar nie ma znaczenia. Liczy się tylko długość. I grubość" Zainspirował mnie muddler z tą folią (...)Podpatrywanie innych zdecydowanie ma sens, poszerzamy w ten sposób swój warsztat umiejętności. Odkrywamy nowe technologie. Czerpiąc - inspirujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A w tej uklejce ster wygląda jakoś znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Bo to jest już stały dopracowany wzór z tym że do tej pory wykonywałem wersję 5cm a ten ma 6cm.Właśnie kończę serię 20szt piątek.Będzie w ofercie po 4szt , każda w innym malowaniu aby można było dostosować się do warunków nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ma być z tego potokowiec, łuska 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jak potokowiec i kropy będą duże to chyba rozmiarowo łuska będzie ok ,zobaczymy w finale czy nie mniejsza by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Na wszystkie ryby . 5cm strzeblo-ukleje-okonie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Uuuuuu. To teraz poszalałeś z tym malowaniem. Strzebelki i okonka chętnie widziałbym u siebie w piórniku. Jest taka szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jest,jest Zapraszam na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jaka waga tych strzeblo-ukleje-okoni ? i jak głęboko mogą zejść, tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To są wobki pływające o wadze ok 3.3gr.Schodzą do ok1m.Praca średnio- szeroka X szybka z szybkim lusterkowaniem i z myczkami.Woblery wykonane z dwóch gat drewna lipa i samba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dziewiąteczki w papuzich kolorach na zębacze i wąsacze.Wolno tonące. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi