Lester Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Piętnastka w barwach pstrąga na b duże ryby.Długo trwała budowa tej przynęty ale w końcu się udało 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Piękności PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 To dla Ciebie .Czytaj PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Leszku, sto lat . Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Stu lat z uśmiechem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Leszku bardzo ładną przynętę wykonałeś. Jestem pod ogromnym wrażeniem, bo pamiętam twoje początki. To dobry moment, by z okazji urodzin kliknąć do obserwowanych. Za rzadko piszesz tutaj i dlatego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Miło mnie zaskoczyliście .Wielkie dzięki za życzenia A teraz to ja łowię ryby, wobki będa póżniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jerk(popper) z samby 10cm i 6cm.Mało nimi łowiłem (złowiony okoń i bolek) ale maja potencjał. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ciekawie to sie zapowiada, bedzie jakis filmik z tym popperem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Wow. Piękny! Yyyy, naprawdę piękny! PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Filmik pewnie w przyszłym roku Maćku, piękny nie piękny, on ma łowić.Piękne malowanie to dla ludzi.Ja sobie woblerów teraz za bardzo nie upiekszam.Liczy się zestawienie barw.Skupiam sie głównie na pracy.A pomysłów pełna głowa.Brak czasu na siedzenie w warsztacie bo to bo tamto .A i na ryby trzeba wyskoczyć ze dwa razy na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Taki sobie krępownik zrobiłem z żeliwa do wykonywania Alg nr3.Ale to było dawno...... Edytowane 20 Października 2016 przez Lester 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ślizgacze na rapy i mała ewolucja w zdobieniu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ostatnio miałem dostęp do Water Wolfa i nagrałem kilka filmików z praca moich wobków.Na początek łamaniec 8cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Miodzio :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A teraz krąp 9cm w eksperymentalnych barwach o agresywnej i nieregularnej pracy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Tyle czasu i nic go nie hukło? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Tyle czasu i nic go nie hukło? PozdrMW wodach w tych rejonach Polski (pojezierze suwalskie/augustowskie) można i 100 razy dłużej ciągać i nic nie huknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Po prostu nie łowiliśmy płytko.Zębacze zeszły na 10-15m i tam kilka udało się oszukać. A filmiki nakręciłem po to aby zobaczyć jak poszczególne woblery pracuja w stojącej wodzie.Może na wiosnę poproszę szczupaki o udział w filmie .Maćku, co robisz aby kamera szła głębiej?Bo na firmowych ciężarkach to raczej głębiej się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Pięknie :-) ,raz w lewo ,raz w prawo ,raz w lewo ,raz w prawo ,raz w lewo ,lewo ,lewo ,raz w prawo ,raz w lewo ,raz w prawo ,prawo ,prawo ,raz w lewo ........:-) i czasem wykładka ,pięknie :-). Edytowane 28 Listopada 2016 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Spierałbym się, bo chyba nie jest tak dokładnie "...lewo,lewo,lewo...", bo idzie jednak - lewo, lewo i PRAWO.Lewa - to ta od strony ryby, czy oglądającego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Spierałbym się, bo chyba nie jest tak dokładnie "...lewo,lewo,lewo...", bo idzie jednak - lewo, lewo i PRAWO.Lewa - to ta od strony ryby, czy oglądającego?Oj tam, oj tam ważne, że wariuje .Leszek zapewne już stara się, aby z bliższej odległości pokazać pracę swoich wobków.A tak na marginesie, niezły wariat z tego wobka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ten z kolei różni się od poprzedniego tym że ma mniejsze odskoki za to lusterkuje, nie mówiąc o kształcie.Tak wiem wymaga lepszego ustawienia przedniego oczka, ale to szczegół 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Bardzo ładnie :-) ,proszę Pana :-) ,myczki jak się patrzy w połączeniu z lustereczkiem no po prostu miodzio :-).Wyczekaj chwilkę niech sobie ludzie popatrzą i dawaj następne :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nowe oczy w nowych ślizgaczach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi