grunwald1980 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ale maszyna http://allegro.pl/unikat-st-croix-fishingmashine-made-in-usa-i2878343406.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Myślałem, że przesadzasz z tą "maszyną"... dopóki nie zerknąłem, co jest przedmiotem aukcji Ciekaw jestem, czy ten partykularny egzemplarz jeździł po świecie, w ramach procesu produkcyjnego, czy też na plakietce uwzględniono wszystkie kraje, w których w ogóle produkowano to ustrojstwo... Dobre znalezisko, tak, czy owak Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Gdyby sprzedajacy "sebek" byl na forum to bym w dobrej wierze polecil sprzedaz takich "maszyn" w sposob mniej "na kolanie".Byle jakie fotki. Jakis teleskop do gory nogami... Opis z bledami i pozjadanymi wyrazami.Tak dokladnie to nie wiadomo co chodzi.Ale MASZYNA dla fanow St Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To już chyba jako piękny okaz w gablocie w sklepie Każdy sie zatrzyma i popatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mam wrażenie że, młynek nie jest kompletny, czy nie brakuje na nim pokrywy szpuli? Nie zmienia jednak faktu-kawał historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Na to wygląda - to baitcaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Bardzo absorbujący artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi