chulo Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca (edytowane) Witam, na sprzedaż obrotówki mojego wykonania. Wysyłka in post 15pln Małe obrotówki w rozmiarze jeden cena za sztukę 13plnWaga blaszki od nr.1 do nr. 5 posiadają wolframowy korpus ) 3,8grPozostałe obroty około 3.1gr. Klasyka na szczupaka Long nr.5 (waga 18gr) cena za sztukę 22pln Edytowane 30 Marca przez chulo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Cześć PawełOdłóż mi proszę 1, 2 i 11. Coś tam pewnie jeszcze ze strony dobiorę i się odezwę,pozdroMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspect Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4,5,13 poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspect Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Taka 11 jak by się gdzieś jeszcze znalazła to była by bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia proszę nr 3, 6, 9, 10 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo123 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam są jeszcze dostępne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam są jeszcze dostępne??HejDziś wieczorem wrzucę kolejną serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia proszę nr 3, 6, 9, 10 13 Cześć, podasz dane do przelewu? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia HejDziś wieczorem wrzucę kolejną serięA masz "0" i "1" ale bez chwosta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia A masz "0" i "1" ale bez chwosta ?Mam jeszcze jedynki skrzydełko w kształcie aglii meppsa. To też wrzucę na giełdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Wrzucam jeszcze dodatkowe blaszki które znalazłem. Wszystko jak leci po 13pln Wszystko uzbrojone w kotwy mustada. Górny rząd to trójki, dolny dolny jedyneczki (ten sam rozmiar co w pierwszym poście) Tu na prośbę kolegi malutkie obrotki, waga niecałe 3gr (rozmiar jeden) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia dobieram, 6; 11,12,18,19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam są jeszcze dostępne??zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) 13, 21, 22 poproszę Edytowane 4 Kwietnia przez pieczywko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Sprzedaż zakończona. Po weekendzie wstawię nową porcję blaszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Czekamy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Wrzucam nową pulę blaszekMałe wahadełka od 27mm do 23mm i wadze około 2 grama. Doskonałe od wzdręg do okoni po pstrągi. Do tego znalazłem dwie obrotki.Kotwy wzmacniane mustadCena za sztukę 12plnObrotki w rozmiarze trzy, bardzo dobre na pstrąga bo idealnie pracują z nurtem rzeki. Nie gardzi nią okoń i szczupak. Do tego niebagatelne zdobienie. Waga około 5 grama i zbrojenie w wzmacniane mustady. Cena za sztukę 14 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 9, 12 i 14 dla mnie, póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 9, 12 i 14 dla mnie, póki co Oki odkładam na boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Ja poprosze, 15,16,17,18,21,22,25. ???? Edytowane 16 Kwietnia przez Sbaig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muflonsone Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Witam Ja zatem poproszę numerek: 1, 8, 11, 19, 20, 24pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 23, 26 poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja (edytowane) priv Edytowane 10 Maja przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi