Skocz do zawartości
  • 0

Umawialnia

tomi78

Pytanie

Tak mnie naszło na wyjazd a nie mam z kim i nie wiem gdzie taki temat założyć .Czy jest możliwe zrobić stały temat tz umawialnia  gdzie będzie można montować ekipy wyjazdowe .Dalsze wyjazdy organizuje się z dużym wyprzedzeniem więc dawanie ich na przykład w ogólnym mija się z celem bo znikną po kilku dniach .

Ot taka moja propozycja . :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Super pomysł, zapewne największy porządek by był gdyby zorganizować to jako subforum, podobnie jak artykuły, o ile by było duże zainteresowanie tym tematem. W pojedynczym wątku może to być kłopotliwe. Takie subforum można dorobić do "Wieści znad wody". Jednocześnie każde udane spotkanie mogło by być ciekawym tematem do dyskusji.

A tak przy okazji skoro jesteśmy przy dodatkowych subforach to można by było w podobny sposób uleczyć dział sprzedam, a dokładniej wątek polecam kontrahenta. Wydaje mi się ze w obecnej sytuacji mało kto z tego korzysta i przeszukuje forum pod kątem potencjalnego sprzedającego, gdyż jest to kłopotliwe - przeszukać dział polecam, nie polecam. Gdyby tak było jedno subforum a nazwa wątku nazwą "użytkownika" wówczas w łatwy sposób mamy dostęp do całej historii  komentarzy dotyczących danego sprzedającego, kupującego. Klikamy wyszukiwarkę, wybieramy subforum szukamy nazwę użytkownika w temacie i po sprawie.

Edytowane przez dardzin

• 0
dardzin - jak już wcześniej pisalismy watki polecam / nie polecam oraz archiwum sa do konca roku.... pozniej ich po porstu nie będzie...

Bedzie jakas alternatywa do "polecam , nie polecam" czy poprostu zniknie??

A wracajac do pomyslu umawialnia,jak dla mnie bomba.Podobne subfora istnieja na innych forach i nawet to funkcjonuje.Jb.pl ma uzytkownikow w calej Polsce jak rowniez "rozsianych" por oznych zakatkach swiata.Mysle ze to zaciesniloby wiezi miedzy forumowiczami.Moze utworzylyby sie jakies wojewodzkie grupy :) a potem jakies zawody grupowe :P

Edytowane przez grunwald1980

• 0

Nonsens i czysty absurd , pomysł jest identyczny , czyli beznadziejnie głupi , tak jak ogłoszenia matrymonialne albo anonsy towarzyskie . Przypominam również błądzącym, że inne fora nie są dla nas żadnym wzorem . To my jesteśmy wzorem :)

• 0
Nonsens i czysty absurd , pomysł jest identyczny , czyli beznadziejnie głupi , tak jak ogłoszenia matrymonialne albo anonsy towarzyskie . Przypominam również błądzącym, że inne fora nie są dla nas żadnym wzorem . To my jesteśmy wzorem :)

możesz mnie oświecić co w tym jest głupiego ?

Przez takie właśnie jak to nazwałeś anonsy zrobiłem kilka świetnych wyjazdów i poznałem bardzo fajnych ludzi .

Co mam wydrukować ogłoszenie i przywalić na słupie ogłoszeniowym w mieście .

NA pewne wyjazdy jest bardzo ograniczona liczba chętnych i raczej nie znajdę ich na onecie.

Oświeć wielce oświecony

• 0
możesz mnie oświecić co w tym jest głupiego ?

Przez takie właśnie jak to nazwałeś anonsy zrobiłem kilka świetnych wyjazdów i poznałem bardzo fajnych ludzi .

Co mam wydrukować ogłoszenie i przywalić na słupie ogłoszeniowym w mieście .

NA pewne wyjazdy jest bardzo ograniczona liczba chętnych i raczej nie znajdę ich na onecie.

Oświeć wielce oświecony

Dziwię Ci się że w ogóle tłumaczysz komuś sens wspólnych wyjazdów, spotkań czy wymiany doświadczeń.

• 0

A nieporadny anons ; pójdę tanio na Sylwestra z zamożnym / obdarzonym /reprezentacyjnym , może być z kolegą , dwa miejsca wolne , albo osobliwy tutejszy ; dieslem na klenie ekonomicznie w piątek pojadę , miejsce ustalimy w plebiscycie ,  nie jest głupi ? 

Po co mnożyć dziwne byty , typu osobna umawialnia , pożegnalnia , powitalnia , wyjeżdżalnia , ubieralnia ? Jest przecież cafe , są wieści znad wody , jest czat do dyspozycji i takiego właśnie użytku . Fajnie panowie , ze się tu dobrze czujecie , ale nie trzeba zaraz z tego tytułu każdy kąt zawalić dziwnym gratem :rolleyes:

A tak właściwie , to co na to wszystko małej Madzi matki majtki ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...