Skocz do zawartości
  • 0

Honda Bf 50 instrukcja w PL

Krzysiu

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam serdecznie potrzebował bym instrukcje do hondy bf 50 w pdf , tylko musi być po polsku .

Zobacz jakie to proste. Zajęło mi 2 minuty. Pobierasz plik ten czy dowolny inny

Wrzucasz do tłumaczenia

Wszystko w temacie.

• 0

Sztuczna inteligencja nie znalazła więc nie ma. Możesz w serwisie kupić pewnie.

Nie istnieje coś takiego jak sztuczna inteligencja, nie umieli tego ładnie marketingowo nazwać, to powstał taki "tworek".

A dla tych co za bardzo ufają AI, dowód że ona jest naprawdę "sztuczna"  :D  :P . Albo nie umieją jej obsługiwać....

post-51341-0-49672600-1743690002_thumb.jpg

Krzysiu - mogę Ci cyknąć jakieś fotki, tego co Cię interesuje. Całej nie mam zamiaru skanować....

Edytowane przez Pietruk
  • Like 1

• 0

A dla tych co za bardzo ufają AI, dowód że ona jest naprawdę "sztuczna"  :D  :P . Albo nie umieją jej obsługiwać....

attachicon.gif DSC_5587m.JPG

No ale co udowodniłeś ?. Znalazłeś PDF PL ?. Poproszę link.

Napisałem również, że w serwisie wszystko można kupić. Odpowiednia ilość talarów i zero stresu. Czekają z otwartymi kieszeniami.

• 0

Instrukcję wypuszczają elektronicznie producenci silników w języku angielskim. Czy to Honda, Yamaha, Mercury etc. Natomiast do każdego legalnie sprzedawanego urządzenia mechanicznego w Polsce musi być dołączona instrukcja obsługi w języku polskim. Dlatego są w formie drukowanej dołączane do każdego nowego silnika zaburtowego. Jedynie ksero takiej instrukcji można pozyskać w PDF w języku PL, o ile ktoś to zechce to skserować i udostępnić. Jeśli nikt tego nie zrobił i nie udostępnił publicznie, nie ma takiego PDF-a i nie znajdziesz go ani samodzielnie ani poprzez AI co jest dużo szybsze. Natomiast można pozyskać w serwisie książkową wersję PL metodą wymiany pln. na książkę.