Skocz do zawartości
  • 0

Dwa dni na Shannon - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

...Wszystko zaczęło się od tego, że na jednym z internetowych forów poznałem Kubę Standerę (standerusa) Później, już po moim przybyciu do Irlandii byliśmy z Kubą w stałym kontakcie mailowym i telefonicznym. Niestety do naszego spotkania „na żywo” doszło dopiero po ponad roku mojego pobytu na Zielonej Wyspie.

Zapraszam serdecznie do lektury nowego artykułu na jerkbait.pl oraz dyskusji.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,

Bardzo podoba mi się ta relacja. Trochę tekstu zdjęcia i po prostu pierwszorzędna lektura. Zazdroszczę klimatów! Chętnie władowałbym się do Was na tą łodkę :D A jak już przeczytałem, że metrówka odprowadziła przynętę do łodzi potrącając ją tylko lekko to prawie się spakowałem :lol: Dzięki za tekst! Czekam na więcej bo właśnie o takie reportaże ze wspólnego wędkowania forumowiczów mi chodzi.

Pozdrawiam

Remek

• 0

fajna wyprawa, gratuluję!! Złowiliście więcej dużych ryb niż ja w ciagu ostatnich 3 sezonów :( czy doszliście do jakiś wnioskow czemu było tyle spadów??

pozd JW :D

Moim zdaniem brały tylko na bardzo agresywnie prowadzone przynęty, i tak jakby nietrafiały albo trafiały słabo - wielokrotnie były wiry na wodzie, ryby mijały jerka o kilkana ście cm

• 0

Bezpretensjonalny, świeży tekst - widać że fajny skład na łodzi - naprawdę wyśmienita lektura . Dziękuję za możliwość przeczytania i zobaczenia :D

ps. kol. Kuba to tak fizjonomią nie odstaje chyba za bardzo od miejscowych, jakiś zielony kapelusik i miejsce na liście w wyborach na burmistrza gwarantowane :D

• 0

kol. Kuba to tak fizjonomią nie odstaje chyba za bardzo od miejscowych, jakiś zielony kapelusik i miejsce na liście w wyborach na burmistrza gwarantowane :D

Tak mam jeszcze zielony kapelusik wędkarski i zielone wdzianko i leją wszyscy że wyglądam jak żywy leprechaun :mellow:

http://images.google.com/images?q=leprechaun&hl=pl&l r=&um=1&sa=X&oi=images&ct=title

A miejscowi to wyglądają raczej tak:

post-236-1348913509,1447_thumb.jpg

• 0

Panowie gratulacja świetny tekst super się czyta jak by się było

na tej łodzi tylko żadnego pobicia, odprowadzenia, nawst spadu

nie poczułem Embarassed. Żałuje, że mie tam nie było. Czuje się świetną atmosferę ale znając Standerusa i Ramaya to nie ma się

czemu dziwić super koledzy wiem co mówię bo ich poznałem :D.

Pozdrawiam wszystkich i może zlot Jerkba..w Irlandii :huh:.

• 0

Cześć Jurku. No to rozmawiajcie z Remkiem i za rok zlot u was ja się piszę oczywiście jeśli przyjmiecie :unsure:. Co do tanich lini to na przyszły rok to by były tanie z dużym wyprzedzeniem. A tak jeszcze kilka takich artykułów od was i wszyscy zaczną jeździć do was zamiast do Szwecji :mellow:. Za wczasu musicie zainwestować w jakiś hotelik :unsure: pozdrwiam.

• 0

Cześć Jurku. No to rozmawiajcie z Remkiem i za rok zlot u was ja się piszę oczywiście jeśli przyjmiecie :unsure:. Co do tanich lini to na przyszły rok to by były tanie z dużym wyprzedzeniem. A tak jeszcze kilka takich artykułów od was i wszyscy zaczną jeździć do was zamiast do Szwecji :mellow:. Za wczasu musicie zainwestować w jakiś hotelik :unsure: pozdrwiam.

Mirku, Remek jest poinformowany, jesli tylko będą chętni....

A przyjąć przyjmiemy...przez cały rok (szczupaki nie mają okresu ochronnego) :mellow:

• 0

Witam kolegow

Gratuluje udanej wyprawy i polowow.

Mam do was pare pytan. Poniewaz sam przebywam od paru lat w irlandii, i ostatnio nalecialo mnie na wedkowanie. To chcialbym sie dowiedziec czy jest potrzebna licencja na polow ryb slodkowodnych (jesli tak to gdzie takowa mozna nabyc). Moze rowniez znacie jakies ciekawe miejscowki w poblizu Galway.

Pozdrawiam Andrzej