Skocz do zawartości
  • 0

Drewniana gablota z woblerami Rapala

mafer

Pytanie

Witam

Przymierzam się do negocjacji i kupna gabloty z wobkami Rapala. Gablota wykonana jest z jakiegoś ciemnego drewna (typu wenge) i ma wymiary na oko ok 100x70cm. Zawiera kilkadziesiąt woblerów (po kilka wielkości z każdego modelu).Część już na pewno nie jest produkowana. Niestety nie mam jej zdjęcia ani nie znalazłem podobnej w necie. Jak wycenić takie cudo, ile to może być warte ?

Edytowane przez mafer

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kurcze ... zawsze myślałem ,że woblery kupuje się do łowienia ,

Taaaaaaaak?

TO powiedz no mnie ile tak procentowo masz w swoich zasobach wobkow ktore byly choć raz w wodzie w stosunku do liczby calkowitej posiadanych woblerow...

sztuk nie podawan (niech beda procenty) bo Cię ludzie uznają za dziwaka ;)

• 0

Taaaaaaaak?

TO powiedz no mnie ile tak procentowo masz w swoich zasobach wobkow ktore byly choć raz w wodzie w stosunku do liczby calkowitej posiadanych woblerow...

sztuk nie podawan (niech beda procenty) bo Cię ludzie uznają za dziwaka ;)

Hehe... Wstyd się przyznać, ale kolega Mifek ma rację. U mnie śmiga najwyżej 10% tego co mam (choć pewnie poniżej 5% byłoby bliżej prawdy), ale wszystkie są takie ładne... ;) :lol:  :lol:  :lol:

Niektóre aż tak, że boję się ich do wody wrzucać, jak np. stare wobki Wojtka Grocholi.

• 0

Chlorowanej :D  ;)

Bo ja testuje w basenie przez co nie narażam przypadkowych ryb na zranienie. :lol:

A później stwierdzam ,że skoro nic się nie złapało to wobler do kitu. :blink:

Tu są 2 tablice w Tajlandii za 375zł na nasze.

http://www.7seasproshop.com/product_detail.php?keyword=rapala_rapala_lure_display