danek Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Część, Czy jest na forum koś kto, handluje oknami dachowymi? Potrzebuję 7 okien połaciowych VELUX OKNO DACHOWE GLU 0061B MK08 78x140 + Kołnierz EDT 2000 MK08 78x140 z zestawem do ciepłego montażu BDX Chyba że ktoś doradzi i ma propozycje tańszego zamiennika takiego okna.Ona będą zamontowane na poddaszu, na razie nieużytkowym ale docelowa z klika lad mam zamiar go zaadoptować.Jednak z racji krycia dachu dachówką planuje już w tej chwili wstawić. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Daniel Edytowane 8 Kwietnia przez didiunik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 617630320 dzwoń pod ten numer, mi zrobili najlepszą ofertę na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie idź w tanie zamienniki.Za te kilka lat będziesz żałował.Ten model ma dobre parametry, a z BDXem i przy poprawnej obróbce płytą GK spełnia swoje zadanie.Zwróć tylko uwagę na poprawny montaż paroizolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia ....Zwróć tylko uwagę na poprawny montaż paroizolacjiRównież to podkreślę- mi spieprzyli robotę i z poprawą było roboty.Jak masz możliwość- zwróć uwagę na ilu domach właściciele nie decydują się na poprawę a tylko uszczelnianie różnymi chałupniczymi metodami od zewnątrz bo im przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia OK, dzięki tez tak myślę ze warto teraz parę złoty wydać parę złoty więcej i mieć problem z głowy.Szukam jednak dla tych okien najlepszej oferty- szkoda przepłacać lepiej wydać na przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 617630320 dzwoń pod ten numer, mi zrobili najlepszą ofertę na okna.Dzięki za namiar ale jest niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Sorki moja pomyłka 517630320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Sorki moja pomyłka 517630320Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Mam 4 sztuki. Pierwszy dekarz trochę spartolił sprawę i trzeba było poprawić. Załozone ok 2007-2008r. Wiekszych problemow nie miałem. W ubiegłym roku te od strony wietrznej coś puscily wodę ale wiało bardzo mocno do tego stopnia,że i duże okna tarasowe trochę wody wpuściiły. Drugi raz bym sie nie zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Mam 8 sztuk (plastik 3 szybowe) nic nie cieknie i wszystko jest ok ale jak bym miał ponownie budować to nigdy więcej okien dachowych jak pada słychać po szybie jak sk....n, jak wieje też słychać a i ciepło szybciej spierdziela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Mam 8 sztuk (plastik 3 szybowe) nic nie cieknie i wszystko jest ok ale jak bym miał ponownie budować to nigdy więcej okien dachowych jak pada słychać po szybie jak sk....n, jak wieje też słychać a i ciepło szybciej spierdziela Tak, wiem ale muszę je w tej wstawić ponieważ innej opcji na doświetlenie powstałych w przyszłości pomieszczeń nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Jak wstawisz okna to z obróbką poczekaj do porządnego deszczu, bo potem woda po foli pocieknie gdzieś w dół i wtedy będziesz miał rozkminkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia to sa drewniane czy plastiki ?jak drewniane to weluxów nie polecam u mnei poprochniały na wierzchu po 15 latachteraz zastanawiam sie nad wymianą i chyba zwykłego veluxa drewnianego juz nie kupieserwis velux wezwany po 5 latach od montazu jak juz zaczęły sie problemy poiedział ... tak napewno zle ocieplone przy samym oknie (montowała ekipa polecana i certyfikowana przez velux) ... no tak tylko co ma to ocieplenei do tego ze pruchnieją na wierzchu ? natomiast takie pokryte biała farbą do łazienki przetrzymałyu bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi