burzum666 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Szanowni koledzy...potrzebuję pomocy w zidentyfikowaniu producenta tej wahadłówki. Dostałem ją w tym roku nad Mierzawą od Starachowickiego spinnigisty... Jest to blaszka pstruchowa..wykonywana ręcznie...dzisiaj ją zgubilem na łowisku i muszę kupić parę sztuk, ale nie wiem gdzie Gość co mi ją dał jest starym pstrągowym wyjadaczem , łowiącym na wszytskich rzekach pstragowych w Polsce. Mówił, że tych blaszek nie ma normalnie w sprzedaży, ale da rade je kupić u wykonawcy. Oczywiście ów spinnigista mówil, kto ją robi..ale zapomniałem . Pomocy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 i jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Na awersie widoczny jest jakiś znaczek, czy mi się wydaje? Poza okiem i 1 oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Kurczę? Meże to ROBO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 nikt nie pomoże ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 nikt nie pomoże ????????? Raczej nikt nie wie co to Moim zdaniem ROBO to nie jest. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Mi to trochę przypomina rosyjskie wahadło, miałem kiedyś bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Podobne,małe wahadełka pstrągowe robi Zbyszek Duda z Zamośćia ale to malowanie jakoś mi do niego nie pasuje Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Podobne,małe wahadełka pstrągowe robi Zbyszek Duda z Zamośćia ale to malowanie jakoś mi do niego nie pasuje Pozdr.Seba Gdzie moge znaleźć tego Dude? może bym coś od niego kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Najszybciej nad którąś z pstrągowych rzeczek Roztocza ,a może na Nieliszu?.Popytaj starszych wędkarzy,większość go zna. Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 To nie są wahadełka Zbyszka Dudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Blaszki robi jakiś gostek w ilościach hurtowych, bo tamten darczyńca miał ich ze 40 w pudełku, różniły się trochę kolorami. Nie sa to żadne ruskie klepaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A jest ktoś ze Starachowic??? Może ktoś zna tego pstrągarza...Jeżdżą we dwóch trzech białym Audi A4 kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 http://www.darspin.pl/pl/ i wszystko jasne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A jest ktoś ze Starachowic??? Może ktoś zna tego pstrągarza...Jeżdżą we dwóch trzech białym Audi A4 kombi. Ja ich nie znam, ale w wątku, który podlinkuję znajdziesz równie doskonałe wahadełka pstrągowe; http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24558&am p;start=40& Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam .Do wątku można jeszcze dodać :http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/1586http://morel-team.pl/?akcja=2&ID=157&wersjaID= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Podobne,małe wahadełka pstrągowe robi Zbyszek Duda z Zamośćia ale to malowanie jakoś mi do niego nie pasuje Pozdr.Seba Gdzie moge znaleźć tego Dude? może bym coś od niego kupił... Ubawiłem się do łez widząc swój post z przed 5 lat trochę się od tamtego czasu pozmieniało, udało mi się dość dobrze poznać Zbyszka osobiście faktycznie robi rewelacyjne wahadła, ponoć największą popularnością cieszą się oklejane okoniową skórką, pięknie to wygląda aczkolwiek z pewnych powodów ich w pudełku nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 na 300% to Darkowa blacha, dobre są, pstrągi szczupaki je lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Moim zdaniem przedstawione przez kolegów wahadłóweczki to robota kolegi Rysia Laszczyka oczywiście ze Starachowic.On bodajże w latach osiemdziesiątych sygnował swoje blaszki koroną (kilkanaście ich jeszcze mam) a obecnie wahadełka na pstronia sygnuje literkązbliżoną t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam.Kolega Rajfel ma racje.http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/1783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mała uwaga tylko do wywiadu z Darkiem - błystki robione przez Kolegę Rysia nazywamy potocznie od nazwiska Laszczykówki a nie leszczykówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi