vBartek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Myślę, że wielu naszych bliskich mogło by napisać coś podobnego, no, może nie aż tak dosadnie ale w podobnym klimacie http://www.joemonster.org/art/21889/Wedkowanie_ekstremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Było już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Syn Petrusa ladnie opisal tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Gdyby nie brak wzmianek o półtorametrowych szczupakach też bym powiedział, że Petrus jak nic, ale tu chyba mamy do czynienia z jego odpowiednikiem ukierunkowanym na białą rybę. Chociaż jak Petrus czynnie działał to po cichu go podejrzewałem o osobowość mnogą, tak że wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A ja tak skromnie zapytam,kto to taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Żywa legenda tego forum, mistrz w połowie każdej ryby a szczupaka w szczególności, genialny znawca sprzętu, łowisk zagranicznych i krajowych. Wizjoner i ozdoba działów z połowami, fotografią i sprzętem wędkarskim, za swój wkład we wszystkie wymienione tematy wielokrotnie banowany, ciągle jednak powracający w nowej lecz po staremu irytującej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki za info Znalazłem 3 Petrusów,ale pewnie to żaden z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja płakałem jak to czytałem Żałuję, że to nie ja wymyśliłem byłoby świetne opowiadanie na potrzeby konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Też chciałem wrzucić tutaj, nieźle sie ubawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dobry artykul.Podejrzewam ze nie jeden tak skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi