tymon Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Zwracam się Panowie z prośbą o pomoc przy pracy magisterskiej mam nadzieję przyszłego zięcia. Jeśli ktoś ma chęci i czas, będę wdzięczny. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=D6ooIuI_XEqdASEFEdtckH0Y2YJbNiNFvnKi8qiTyFVURUQ0QkpaQjhET002MkNCQzRPV0w0RU8yVC4u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia OMG, trochę tego ...wisisz piwo ???? (żart ????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wypełnione Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Chyba błędy są:w statusie zawodowym zaznaczyłem - nie pracuję, w następnym pytaniu MUSZĘ wpisać zajmowane aktualnie stanowisko, jakie, skoro nie pracuję? W kolejnym MUSZĘ wpisać branżę w jakiej AKTUALNIE pracuję. Mimo szczerych chęci nie wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi