Wojtek Krasnopolski Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Jak w temacie. Do tej pory używałem magnetycznych uchwytów podbieraka. Ostatnio natknąłem się na mocowanie mechaniczne. Czy ma jakieś zalety ? Jak działa taki system bo opis o tym nie wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ja się z mechanicznym nie spotkałem, używam klipsów magnetycznych. A masz jakiś link do tego patentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Wojtku, Podeślesz jakiś link ?Bo mechanika to.kojarzy mi się z jakimś karabińczykiem albo inną tym podobną sprężyna . Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Guma najlepsza, a podbierak wtykamy w kieszeń na plecach.. żeby nie dyndał i nie czepiał wszystkiego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Taki uchwyt podbieraka Tiemco jest w ofercie sklepu Bogdana Gawlika.Opis , a właściwie jedyna zaleta w nim wymieniana, to że nie przyciąga opiłków metalu . Edytowane 12 Kwietnia przez Wojtek Krasnopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) https://bogdangawlik.pl/product-pol-18742-Tiemco-EZ-Lock-Net-Holder-Velcro-4kg.html To chyba działa na zasadzie pasowania ciasnego? Stożek o niewielkich różnicach w średnicy wchodzi w otwór?Tylko spekuluję, nie mam zielonego pojęcia co to jest https://www.amazon.com/TIEMCO-Lock-Net-Holder-TMC/dp/B0B6S7YDMK Tutaj jest jakiś opis.Działa na zasadzie sprężyny Edytowane 12 Kwietnia przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Chyba raczej chodzi o sprężynę zaciskającą się na trzpieniu z odpowiednim rowkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Chyba raczej chodzi o sprężynę zaciskającą się na trzpieniu z odpowiednim rowkiem. MożliweEdytowałem mój wcześniejszy wpis dodając tylko to co znalazłem na amazon, bez usuwania wcześniejszych domysłów nt. zasady działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Całkiem fajne, ma tylko jedną wadę, jeśli masz go na plecach, to zamocowanie podbieraka będzie bardzo uciążliwe. Edytowane 13 Kwietnia przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Opis , a właściwie jedyna zaleta w nim wymieniana, to że nie przyciąga opiłków metalu .????. Rewelacyjny wynalazek. Przez tyle lat walczyłem z opiłkami metalu nad wodą, a Tiemco szast-prast to rozwiązało ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Dzień DobryMiałem kiedys taki kupiony z ciekawosci Podstawowa wada :Do połaczenia potrzeba dwóch rąkZasada taka sama jak w "klipsie" Victorinox ( zdjęcie )Wygodniejszy uchwyt magnetycznyKłaniam się Marian 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Dzień DobryMiałem kiedys taki kupiony z ciekawosci Podstawowa wada :Do połaczenia potrzeba dwóch rąkZasada taka sama jak w "klipsie" Victorinox ( zdjęcie )Wygodniejszy uchwyt magnetycznyKłaniam się MarianNic nie zastąpi magnesu, który w znanych sklepach (nazw nie przytoczę, Sławek podsłuchuje ) kosztuje poniżej dziesięciu złotych. Raczej bez problemu jedną ręką rozpina się i zapina się to na plecach. Zawsze można dobrać taki o potrzebnej mocy, jaki komu pasuje, również kolorystycznie. To Tiemko to przerost formy nad treścią i zawracanie głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi