MarcysTorun Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Czy wiecie czy istnieje mozliwość kupna pokretła do hamulca przedniego do kołowrotka spro blue arc 9400 ? pasuje również od team dragona 730, zapewne od mniejszych spro też pasują. Mi się takie pokretło rozwałio, nigdzie nie mogę znaleźć zastępczego a szkoda wyrzucać kołowrotek przez ztratę tak małej części:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Od modeli mniejszych zapewne nie pasuja, ale szukaj w wielkoscich 3000,4000, czyli 730,740, 930,940, 1030,1040 to chyba tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A co konkretnie się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Pasuje od modeli mniejszych bo mam jeszcze spro blue arca 9200 i jest ok:)Tylko nie wiem gdzie mam szukać takiej częśi. co się stało? hmm roczepiło się na 2 części, stało się tak juz kiedyś ale wcisnąłem i było dobrze, aż tu ostatnio nawijam sobie żyłkę odkrecam hamulec, żeby zdjąć szpule i znów to samo; Pomyślałem, zaden problem zaraz znów to wcisnę ale tym razem podczas dociskania pekło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Mam Byrona Alice na części, prawdzę czy zostało pokrętło.Jak będzie to przymierze do Spro Red Arc, jak będzie pasować (a myślę że na 100% będzie pasowało) to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam,Jak pasuje od Dragona to wystarczy telefon do serwisu - info na stronie Dragona. Szef serwisu bardzo miły gość i raczej problemów nie robi. Mi wymienił w pokrętła na takie tuningowane do dwóch TD bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi