rav00 Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Cześć , mam dylemat jaki olej do mercury 2T 200hp z 1995 roku ? Mineralny czy pół syntetyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Najlepiej z normą TCW3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav00 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Dodam że silnik ma kompresję na każdym cylindrze ponad 10.5 nie wiem czy to ma znaczenie do mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav00 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Najlepiej z normą TCW3Olej do mieszanki Marine YAMALUBE 2M TCW3-RL 2T 4LCzyli taki będzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav00 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Super , dzięki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rav00
Cześć , mam dylemat jaki olej do mercury 2T 200hp z 1995 roku ? Mineralny czy pół syntetyk ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi