Skocz do zawartości

Szczupak majówki 2025

hm62

Rekomendowane odpowiedzi

Taaaaa. Już na koniec zeszłorocznych zawodów były protesty, że z echosondą się nie liczy haha :D
Dwa lata z rzędu byłem, zrobiłem miejsca 1 i 2 bez znajomości wody, to się obrazili, a najwięcej brań i tak spod krzaków, tylko pistolety.
Ryba z latarki jak każda inna.

Edytowane przez karkoszek
  • Like 1

Niestety u mnie również było ciężko z czasem w Majówkę. Kilka rybek wpadło. Przez brak czasu łódka nie posprzątana przed majówką i przez to brzydkie zdjęcie.

Największy szczupak 95 cm. ???? Oczywiście wrócił cały i zdrowy do wody. ????

Kolega który łowił obok złowił 104 cm .

Poza tym praktycznie same maluchy.

post-72604-0-52451700-1746380759_thumb.jpeg

• Like 2

Gość Mysha

Jak było do przewidzenia, u mnie pstrągi wygrały ????. By jednak nie oddać konkursu walkowerem, przeszedłem się wieczorem na najbliższe starorzecze Narwi i złowiłem rybę 77 cm. Chwatit ????.

Byłem przekonany że przegrałem ponieważ ktoś złowił większą rybę . 100 cm ????

Teraz dopiero dostrzegłem że to Twoja ryba. ????

Pomyślałem że podzielę się swoimi wynikami ponieważ jakoś tak cicho w temacie było. Szkoda że więcej uczestników nie wrzucało zdjęć swoich zdobyczy. Dużo ciekawiej by wątek wyglądał. Oby w przyszłym roku więcej osób wrzucało zdjęcia.

Jestem naprawdę zaskoczony z wyniku.

Dziękuję za wspólną zabawę. ????

• Like 4

Witam wszystkich. Chciałbym pochwalić się nagrodami które dostałem za "wygraną" w konkursie. ????

Wstawię zdjęcia nagród które dostałem. Oczywiście jeżeli sponsorzy nie będą mieli nic przeciwko. ????

Odebrałem dziś dwie przesyłki.

Oto jedna z nich ????

post-72604-0-75963800-1746717436_thumb.jpeg

• Like 8