karkoszek Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja (edytowane) Taaaaa. Już na koniec zeszłorocznych zawodów były protesty, że z echosondą się nie liczy haha Dwa lata z rzędu byłem, zrobiłem miejsca 1 i 2 bez znajomości wody, to się obrazili, a najwięcej brań i tak spod krzaków, tylko pistolety.Ryba z latarki jak każda inna. Edytowane 1 Maja przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Dobra, to jak taki poziom na początek to foty nie wrzucam hehe. 1,5cm do forumowego minimum zabrakło. Choć to i tak było chyba najlepszy wynik na ok 50 chłopa na 180ha jeziorze... W każdym razie nie słyszałem o +70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Szczupaczkami się nie pochwale bo nie ma czym (maks 70), ale jakie okonisko było w łapie ... Do łokcia chciałem przyłożyć aby poetengie pokazać i się wysmyknął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekniepieklo Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja To może od razu lepiej sobie poczytać, jakie to dziadowie szczupaki łowili. Może lepiej zrobić zawody, kto tego ostatniego wyjmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja U mnie fajny początek. 69, 73, 83, 86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Robert, gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja U mnie kiepsko z czasem w majówkę coś tam wydłubałem ale szału nie ma 78 największy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Robert, gdzie jesteście?Byłem na Kaszubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Niestety u mnie również było ciężko z czasem w Majówkę. Kilka rybek wpadło. Przez brak czasu łódka nie posprzątana przed majówką i przez to brzydkie zdjęcie.Największy szczupak 95 cm. ???? Oczywiście wrócił cały i zdrowy do wody. ????Kolega który łowił obok złowił 104 cm .Poza tym praktycznie same maluchy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Jak było do przewidzenia, u mnie pstrągi wygrały ????. By jednak nie oddać konkursu walkowerem, przeszedłem się wieczorem na najbliższe starorzecze Narwi i złowiłem rybę 77 cm. Chwatit ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja U mnie jedyne szczupaki podczas majówki to te z zarybienia. Innych nie było, bo plany jak to plany lubią się zmieniać i wędki w ręku nie miałem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Czekam na oficjalny wynik i ogłoszenie zwycięzcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Cóż wynik może być tylko jeden,jako,że pojawiło się tylko jedno zdjęcie , zgodne z regulaminem ???? pierwsze miejsce , rybą 95 cm zdobywa https://jerkbait.pl/user/72604-mariusz1990/Gratuluję Zapraszam na priv w celu przekazania nagrody ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Byłem przekonany że przegrałem ponieważ ktoś złowił większą rybę . 100 cm ????Teraz dopiero dostrzegłem że to Twoja ryba. ????Pomyślałem że podzielę się swoimi wynikami ponieważ jakoś tak cicho w temacie było. Szkoda że więcej uczestników nie wrzucało zdjęć swoich zdobyczy. Dużo ciekawiej by wątek wyglądał. Oby w przyszłym roku więcej osób wrzucało zdjęcia.Jestem naprawdę zaskoczony z wyniku. Dziękuję za wspólną zabawę. ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Jak byśmy złowili coś konkretnego to byśmy wrzucili. Gratulacje dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Ja brałem udział w dwóch konkursach, ale o tym zapomniałem i nie zrobiłem żadnego zdjęcia na miarze Gratuluję wygranej, wyślij mi swój adres to coś nadam dla Ciebie w ramach nagrody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Ja bym @vako wynagrodził za najmniejszego (z możliwych) szczupaka. Nie złowiony, ale w drugą stronę cenniejsze zaangażowanie wędkarskie. Z nich mogą być te które wygrywają. Bez nich będzie bardzo ciężko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja U mnie w weekend tylko 1 70+ a dzisiaj dzień po zawodach 90 i 101....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Słaba ta majówka na tyle uczestników konkursu tylko trzy osoby pochwaliły się lepszymi rybami Mariusz gratuluję wygranej też coś wyślę w ramach nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Wygrana tylko ze względu uprzejmości kolegów którzy pozwolili mi wygrać. ????????Dziękuję serdecznie za wszystkie gratulacje. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Majówka niestety mało wędkarska, jak to w życiu bywa Wczoraj niestety szczupaki nie dopisały, jak widać ryby też były na majówce.Gratulację dla zwycięzcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Witam wszystkich. Chciałbym pochwalić się nagrodami które dostałem za "wygraną" w konkursie. ???? Wstawię zdjęcia nagród które dostałem. Oczywiście jeżeli sponsorzy nie będą mieli nic przeciwko. ???? Odebrałem dziś dwie przesyłki.Oto jedna z nich ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Przedstawiam kolejną nagrodę.Zestaw łownych gum w bardzo fajnym zestawieniu kolorystycznym. ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Przedstawiam kolejną nagrodę którą odebrałem.???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekniepieklo Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Przedstawiam kolejną nagrodę którą odebrałem.Te wahadełka to arcydzieło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi