SlawekNikt Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) jerkbait.pl-penn-slammer-360 jerkbait.pl-nowy-penn-spinfisher-v Edytowane 27 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Bierz slammera 360,wytrzymuje nawet podbicia z kołowrotka takiej gramatury. Spinfisher będzie miał za duże przełożenie na takie łowienie. Dodam że miałem oba i obecnie mam dwa slammery. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zdecydowanie wolę Slammer'a 360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 W chwili obecnej mam w posiadaniu chyba 11 slammerów , praktycznie wszystko z drugiej ręki i nie mam do czego się przyczepić . Miałem nowego spinfishera V 3500 w sumie wytrzymał sezon do spina przynety do 30g. Jeśli spinfisher to tylko IV generacja made in usa , mam jednego i starczy na najbliższe xx lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Slammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi