Mateoq2491 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam, czy haczyki Eagle Claw są dobre do wykonywania główek jigowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam kupiłem w stanach po tysiaku 2/0 3/0 4/0 . fajne haki na zaczepowe miejsca , na zaczepach łatwo się rozginają (na rybie jeszcze mi się nie udało ) minus taki że po jednym rozgięciu nie nadają się do łowienia . Ale tanie więc niema co płakać . Planuje kupić trochę mniejszych rozmiarów pod okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 no to sam sobie odpowidziałes po części na pytanie....jakość wykonania jest do bani....ale sa tanie i rozginaja się ratująć cały zestaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoq2491 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziękuję za odpowiedź jednak wybiorę VMC. :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 To nie tak żeby to były nic nie warte haki . Jak nie zwiedzam krajowych zbiorników to łowię koło domu na Rawce a tutaj bobry nabroiły tak że można w dwie godziny wyrwać zawartość pudełek z kamizelki . Zaznaczam że na rybie jeszcze eagla nie rozgiąłem a kilka sandaczy , szczupaków i boleni na nie złowiłem . Przy małych rozmiarach tzn od jedynki w dół problem rozginania zanika ( łowię plećką 1 lb a brat 6 lb ) i jak nie da się odstrzelić to rwanko . Na mniej zaczepowe miejsca mam gamaki , ale myślę że VMC będzie niezłym wyboremOczywiście chodzi mi o eagle aberdeen , bo przy o"shaughnessy sprawa wygląda zupełnie inaczej (z resztą cena też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Do plecionki te standardowe i tańsze to nie za bardzo mają racje bytu. Ostrość też kiepska. Choć nie są gorsze od firmówek pospolitych i tańszych gotowców na rynku w pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi