Skocz do zawartości

Nowa Stella 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej cos mi sie wydaje mają do powiedzenia Ci co i tak stelli mieeć nie będą czy to nowej czy starej :)

katalog JDM a katalog USA/ EU, itp to całkowicie co innego...

w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW... i to tyle w temacie.

Poza tym to, ze nie ma w katalogu 2013 jakiegos produktu nie znaczy, że go nie bedzie w tym roku !!!

Japończycy wiele nowych rzeczy wprowadzają na jesień i katalog tu nie ma nic do rzeczy..

Tak czy owak czy bedzie w 2013 nowa stella fresh dowiemy się w swoim czasie i nie ma się czym póki co podniecać.

Edytowane przez MefistoFishing

Najbardziej cos mi sie wydaje mają do powiedzenia Ci co i tak stelli mieeć nie będą czy to nowej czy starej :)

w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW...do wersji 2010 dodano dwa rozmiary stelli fresh i to tyle w temacie.

Poza tym to, ze nie ma w katalogu 2013 jakiegos produktu nie znaczy, że go nie bedzie w tym roku !!!

Japończycy wiele nowych rzeczy wprowadzają na jesień i katalog tu nie ma nic do rzeczy..

Tak czy owak czy bedzie w 2013 nowa stella fresh dowiemy się w swoim czasie i nie ma się czym póki co podniecać.

Z pewnoscia wiesz najlepiej sposrod wszystkich mowiacych po polsku.

B)

Edytowane przez Guzu

w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW... i to tyle w temacie.

Mówisz o katalogu Shimano 2013 na rynek JDM ?

no a jakim mam mówić? Katalog Daiwy czy Shimano w wersji japońskiej niewiele ma wspólnego z katalogami amerykańskimi czy europejskimi..US / EU są najcześciej w wersji PDF na necie, a JDM jest tylko w wersji ultra grubej papierowej :)

A ja myślałem, że to taki skomputeryzowany i ekologiczny kraj ta Japonia, a im się nawet nie chce  katalogu w necie zamieścić...  :D

Edytowane przez spinnerman

Jedno jest pewne, trendem na 2013 są skośne ślady pazurów na szpuli - w nowej Certate postawiono na ich realistyczny, nerwowy zarys, w Stelli SW zaś zgeometryzowano je, sprowadzając do harmonijnego motywu.

Pozostaje czekać, jak do tego trendu odniosą się projektanci Dragona i pozostałych - czy postawią na dramatycznie poszarpane krawędzie zadrapań, czy wzorem Shimano uciekną się do estetyzujących wariacji?

Wygląda na to, że na motywy florystyczne znów przyjdzie nam czekać do kolejnego sezonu...

• Like 3

Zawsze mozna zaopatrzyc sie w rewelacyjne modele sw z 01r. i ewentualnie przytulic jakiegos TP sw 02r. ;)

Slowdkowodna wersja gwiazdki wyjdzie napewno, w koncu magiczne 3 lata minely i przydalaby sie nowa generacja ;/

Ciekawe tylko czy bedzie odziana w te czern co sw  ? 

No i zobaczymy co inzynierowie shimano w niej zmienia w porownaniu do poprzedniczki ;>

I tam też trza kołowrotki na łańcuchach trzymać... :D czyli nam do Japoni nie tak daleko hej ! ;)

Wielokrotnie bywałem na międzynarodowych targach EFTA w różnych miastach europejskich, jeszcze za czasów aktywnego importowania sprzętu wędkarskiego. Lepkie łapki są wszędzie :ph34r: .

Wielokrotnie bywałem na międzynarodowych targach EFTA w różnych miastach europejskich, jeszcze za czasów aktywnego importowania sprzętu wędkarskiego. Lepkie łapki są wszędzie :ph34r: .

Pamiętam jak w "Muskie"-m podczas pokazu podprowadzili "Banax"-a :{

Mi z tą stellą zrobili chrapkę,bo jest czarna,ale równie silnie jak zachęca mnie kolor,równie silnie zniechęca XG,

pewnie coś z moich kręciołów pójdzie do działu sprzedam,jak mnie ktoś z japońskiego sklepu przekona do XG ,ale że u mnie tylko "malizną czuć" nad wodą

to 18000 nie biorę ino 4000 :D

Edytowane przez hasior

Mi z tą stellą zrobili chrapkę,bo jest czarna,ale skutecznie ,ale równie silnie jak zachęca mnie kolor,równie silnie zniechęca XG,

pewnie coś z moich kręciołów pójdzie do działu sprzedam,jak mnie ktoś z japońskiego sklepu przekona do XG ,ale że u mnie tylko "malizną czuć" nad wodą

to 18000 nie biorę ino 4000 :D

No toż masz tam zero jena za 4000 :)  Sale 100% ;)

• Like 1