MefistoFishing Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Najbardziej cos mi sie wydaje mają do powiedzenia Ci co i tak stelli mieeć nie będą czy to nowej czy starej katalog JDM a katalog USA/ EU, itp to całkowicie co innego...w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW... i to tyle w temacie.Poza tym to, ze nie ma w katalogu 2013 jakiegos produktu nie znaczy, że go nie bedzie w tym roku !!!Japończycy wiele nowych rzeczy wprowadzają na jesień i katalog tu nie ma nic do rzeczy..Tak czy owak czy bedzie w 2013 nowa stella fresh dowiemy się w swoim czasie i nie ma się czym póki co podniecać. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez MefistoFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Najbardziej cos mi sie wydaje mają do powiedzenia Ci co i tak stelli mieeć nie będą czy to nowej czy starej katalog JDM a katalog USA/ EU, itp to całkowicie co innego...w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW...do wersji 2010 dodano dwa rozmiary stelli fresh i to tyle w temacie.Poza tym to, ze nie ma w katalogu 2013 jakiegos produktu nie znaczy, że go nie bedzie w tym roku !!!Japończycy wiele nowych rzeczy wprowadzają na jesień i katalog tu nie ma nic do rzeczy..Tak czy owak czy bedzie w 2013 nowa stella fresh dowiemy się w swoim czasie i nie ma się czym póki co podniecać. Z pewnoscia wiesz najlepiej sposrod wszystkich mowiacych po polsku. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 katalogi bedę miał jutro...ale na coś ponad to co widać w sieci bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Najbardziej cos mi sie wydaje mają do powiedzenia Ci co i tak stelli mieeć nie będą czy to nowej czy starej katalog JDM a katalog USA/ EU, itp to całkowicie co innego...w katalogu 2013 nie ma nowej stelli freshwater jeno SW... i to tyle w temacie.Poza tym to, ze nie ma w katalogu 2013 jakiegos produktu nie znaczy, że go nie bedzie w tym roku !!!Japończycy wiele nowych rzeczy wprowadzają na jesień i katalog tu nie ma nic do rzeczy..Tak czy owak czy bedzie w 2013 nowa stella fresh dowiemy się w swoim czasie i nie ma się czym póki co podniecać.Mówisz o katalogu Shimano 2013 na rynek JDM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 no a jakim mam mówić? Katalog Daiwy czy Shimano w wersji japońskiej niewiele ma wspólnego z katalogami amerykańskimi czy europejskimi..US / EU są najcześciej w wersji PDF na necie, a JDM jest tylko w wersji ultra grubej papierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) no a jakim mam mówić? Katalog Daiwy czy Shimano w wersji japońskiej niewiele ma wspólnego z katalogami amerykańskimi czy europejskimi..US / EU są najcześciej w wersji PDF na necie, a JDM jest tylko w wersji ultra grubej papierowej A ja myślałem, że to taki skomputeryzowany i ekologiczny kraj ta Japonia, a im się nawet nie chce katalogu w necie zamieścić... Edytowane 31 Stycznia 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zrujnowali mi plany te Japańce miała być nowa Stellina 3000sdh w tym roku.Kijek już prawie zbudowany,a tu proszę.Juz raczej sie nic nie zmieni.W 2010 przy wyjściu nowego modelu w styczniu było już wszystko jasne.Chyba sie trzeba dzisiaj napić.Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jedno jest pewne, trendem na 2013 są skośne ślady pazurów na szpuli - w nowej Certate postawiono na ich realistyczny, nerwowy zarys, w Stelli SW zaś zgeometryzowano je, sprowadzając do harmonijnego motywu.Pozostaje czekać, jak do tego trendu odniosą się projektanci Dragona i pozostałych - czy postawią na dramatycznie poszarpane krawędzie zadrapań, czy wzorem Shimano uciekną się do estetyzujących wariacji?Wygląda na to, że na motywy florystyczne znów przyjdzie nam czekać do kolejnego sezonu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Przejrzałem właśnie katalogi Shimano i Daiwa 2013...cieniutko jest....nic na kolana mnie nie rzuciło...regres...może na jesień coś ciekawego będzie...ale póki co fajerwerków brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zawsze mozna zaopatrzyc sie w rewelacyjne modele sw z 01r. i ewentualnie przytulic jakiegos TP sw 02r. Slowdkowodna wersja gwiazdki wyjdzie napewno, w koncu magiczne 3 lata minely i przydalaby sie nowa generacja ;/Ciekawe tylko czy bedzie odziana w te czern co sw ? No i zobaczymy co inzynierowie shimano w niej zmienia w porownaniu do poprzedniczki ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 STELLA MILLENNIJNA 4000SS + kaseta VHS - dla kolekcjonera gratis w poniedziałek shipping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 STELLA MILLENNIJNA 4000SS + kaseta VHS - dla kolekcjonera gratis w poniedziałek shipping o kasecie nie bylo mowy, ale skoro GRATIS to nie wypada odmowic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Targi w Osace, fotka pana Ogawy. Edytowane 2 Lutego 2013 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 I tam też trza kołowrotki na łańcuchach trzymać... czyli nam do Japoni nie tak daleko hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 I tam też trza kołowrotki na łańcuchach trzymać... czyli nam do Japoni nie tak daleko hej ! Wielokrotnie bywałem na międzynarodowych targach EFTA w różnych miastach europejskich, jeszcze za czasów aktywnego importowania sprzętu wędkarskiego. Lepkie łapki są wszędzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wielokrotnie bywałem na międzynarodowych targach EFTA w różnych miastach europejskich, jeszcze za czasów aktywnego importowania sprzętu wędkarskiego. Lepkie łapki są wszędzie .Pamiętam jak w "Muskie"-m podczas pokazu podprowadzili "Banax"-a :{ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Pamiętam jak w "Muskie"-m podczas pokazu podprowadzili "Banax"-a :{żeby tylko . . .Natomiast Stelle sprowadzałem tylko na indywidualne zamówienia i tu strat nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Pamiętam jak w "Muskie"-m podczas pokazu podprowadzili "Banax"-a :{Co trzeba we łbie mieć żeby taką łajzą być ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobra Panowie, można kupować: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/21_39_41_118/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 tylko 3.300 plus koszty zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wzialem 2+1 na zapas, do karpiowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Znaczy może jakieś sale na rynku będzie w modelach 08SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Znaczy może jakieś sale na rynku będzie w modelach 08SW Będzie pod koniec listopada. Ale tylko pod warunkiem, że ktoś ma na stanie, potrzebuje kaski i chce się pozbyć przed zimą Ja tam poczekam na sale modelu SW 18000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Mi z tą stellą zrobili chrapkę,bo jest czarna,ale równie silnie jak zachęca mnie kolor,równie silnie zniechęca XG,pewnie coś z moich kręciołów pójdzie do działu sprzedam,jak mnie ktoś z japońskiego sklepu przekona do XG ,ale że u mnie tylko "malizną czuć" nad wodąto 18000 nie biorę ino 4000 Edytowane 4 Lutego 2013 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mi z tą stellą zrobili chrapkę,bo jest czarna,ale skutecznie ,ale równie silnie jak zachęca mnie kolor,równie silnie zniechęca XG,pewnie coś z moich kręciołów pójdzie do działu sprzedam,jak mnie ktoś z japońskiego sklepu przekona do XG ,ale że u mnie tylko "malizną czuć" nad wodąto 18000 nie biorę ino 4000 No toż masz tam zero jena za 4000 Sale 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi