DonPablo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wszyscy wiedzą, że EU jest "Be" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Może być sytuacja taka jak w Vanquish, że nie ma wersji EU, że wszystko jest identyczne poza naklejką na pudełku i wrzuconym do pudełka schematem (inne numery części ). Ta stella niby EU jest w bardzo wielu wariantach..jak jdm..a tak nigdy nie bywało...więc obaczym..pierwsze dostawy o ile wiem w ciągu tygodnia dwóch..wtedy sie okaże co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest juz recenzja nowej stelli na stronie Alana Hawka.Dzieki bogu ze sie wstrzymalem z zakupem! A diabel mnie kusil jak cholera Zostaje przy modelu z 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest juz recenzja nowej stelli na stronie Alana Hawka.Dzieki bogu ze sie wstrzymalem z zakupem! A diabel mnie kusil jak cholera Zostaje przy modelu z 2008.Recenzja byla już jakis czas temu.Nie mialem stycznosci z tą sw "13" chodz mysle nad zakupem, ale juz bardziej chyba tej planowanej slodkowodnej Krecilem niedawno ta gwiazdka sw z 2008r. ;p co prawda wersja EU jednak szczerze wole stara stellke 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Bardzo dobra recenzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Czytając tą recenzję, a szczególnie fragmenty o włosach, przypomniało mi się, jak kiedyś sprzedający zajeżdżone Polonezy i Fiaty 125p wyciszali hałasujące tylne mosty. Pakowali tam trociny, czy pakuły :-). Wygląda na to, że na montażu nowej SW 2013 też byli "nasi", a przynajmniej ich idea walki z hałasem przekładni :-))W tej sytuacji zapolowanie na wyprzedażowe końcówki modeli 2008 zważywszy na atrakcyjne ceny, to chyba niezła idea. Tym bardziej, że w najmniejszym rozmiarze 4000 stellka 2008 jest o 30g lżejsza. Edytowane 8 Września 2013 przez witoldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi