tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Warto pooglądać! Szwecja może się schować http://www.youtube.com/watch?v=UBece-l-6IQ&feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Niesamowita kondycja ryb. Bardzo fajne łowisko, zwłaszcza te płyciawy... oj powalczyłby na takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 I te niezdecydowane pajki wąchające przynęty, zawał serca murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) świetne a takie szczupaki wychodzące do przynęty to znam dobrze... szczególnie jeśli jeden i ten sam wychodzi kilka razy w tej samej miejscówce i zmiana przynęty nic nie daje Edytowane 22 Grudnia 2012 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 , tylko ta muza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czasami wyglądało jakby te szczupaki miały wściekliznę.Oj popływał by tam,a ja już od ponad dwóch tygodni nawet nie byłem nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faktycznie - ryby bardzo waleczne i widać że w dobrej kondycji. Nie stać mnie na wyjazdy za granicę na ryby, dlatego nachodzi mnie pytanie czy i jeśli tak, to kiedy my się doczekamy takich ryb na naszych wodach. Pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 najlepsze to co pisze na koncu, 8 chłopa , 7 dni, 1965 !!!!!! SZCZUPAKÓW............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 1965 to jest data Nikt normalny nie łowi tylu ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 1965 to jest data Nikt normalny nie łowi tylu ryb Chyba masz rację, ale nie do końca To wszystko działo się w 1965 Może Piotr napisałby parę słów o tej wyprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to chyba nie było nad tą wodą człowieka od 1965 dlatego są ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Człowieka, jak człowieka - Polaka na pewno :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Muza faktycznie do bani ale na szybko nic lepszego nie znalazłem. A'propos - gdzie szukacie?Poza tym mam wersję HD ale nie dałem rady na razie wrzucić na YT. Spróbuję na Vimeo.1965 ryb na 8 osób i 7 dni to wbrew pozorom nie tak duzo. To "tylko" 35 na dzień na głowę ... był czas że łowiło się więcej w Vastervik ...Można złowić dużo więcej ale szukaliśmy kabanów.PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Vimeo jest odpowiednią platformą dla klasowych materiałów. Ten z pewnością można do takich zaliczyć Liczba ryb imponuje, nawet w oderwaniu od "polskiego pryzmatu" i ich długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czekamy w takim razie na wersje HD bo szczerze mówiąc trochę tego brakowało. Generalnie w Polsce 35 ryb to się łowi przez cały sezon, a nie jednego dnia heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Gratulacje Piotrze fajnie się oglądało. Czekamy w takim razie na wersje HD bo szczerze mówiąc trochę tego brakowało. Generalnie w Polsce 35 ryb to się łowi przez cały sezon, a nie jednego dnia heh Eeeee w tym roku miałem bardzo mało czasu na ryby, a mimo to trafiłem dzień i 21 szczupaków było na łodzi Kolega 8szt tego samego dnia. Oczywiście nie rozmiarem jak z filmu, ale powyżej wymiaru, w tym pod 90tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gratulacje Piotrze fajnie się oglądało. Eeeee w tym roku miałem bardzo mało czasu na ryby, a mimo to trafiłem dzień i 21 szczupaków było na łodzi Kolega 8szt tego samego dnia. Oczywiście nie rozmiarem jak z filmu, ale powyżej wymiaru, w tym pod 90tki No to tylko pogratulować wody... na "normalnych-nienormalnych" Polskich jeziorach taki wynik wręcz szokuje. Zwłaszcza tam gdzie przez lata rybacy robili "odpowiednie wyniki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ryby absolutnie genialne! Wielkościowo i kondycyjne marzenie Pewnie agresja po części wynika z mniejszej presji wędkarskiej w tamtym konkretnym miejscu? A propos kabanów - chyba na Vastervik miśki z CWC łowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 muzyka w tempo łapanych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Vastervik to już dawno nie to co w 2001. Ten film jest zrobiony na południe od Karlskrony - na pewno nie w Vastervik.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panie Piotrze prosimy o więcej takich filmików z podobnych wypraw. Człowiek udaje się w otchłan zapomnienia. Niebywałe wręcz:) Pozdrowionka dla całej załogi SALMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wklejam nową wersje filmiku w HD i z tego co zauważyłem z nowym podkładem muzycznym Dodam od siebie , że od razu lepiej się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wklejam nową wersje filmiku w HD i z tego co zauważyłem z nowym podkładem muzycznym Dodam od siebie , że od razu lepiej się ogląda. To jest jakiś oficjalny film, czy tylko jakiś prywatnie zmontowany? Wszystko fajnie, tylko szkoda że ubrane jest to w jeden z domyślnych szablonów Apple iMovie. Wiadomo treść najważniejsza a ta jest rewelacyjna ale szkoda trochę takiej jednak amatorki od strony marketingowej.Jeśli to prywatny film czy też nieoficjalny to w sumie no problem, sam często tak robię na swój użytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Znalazłem go na facebook'u Salmo. To jest poprawiona wersja, pierwszego filmiku w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) @Pepejak łatwo można się domyśleć testowaliście w Canadze nowe przynętyczy wiadomo już jak będzie nazywała się nowa przynęta sweeper z gumowym ogonkiem?(kiedy zakończą się testy i zajdzie się ta nowa przynęta w ofercie Salmo?)na która przynętę złowiliście najwięcej ryb? a na które brały te największe? z góry dziękuje za odpowiedzi PSto jest to szczęśliwe orle pióro o którym Opowiadałeś Edytowane 7 Lutego 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi