Skocz do zawartości

Salmo w Kanadzie

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Muza faktycznie do bani ale na szybko nic lepszego nie znalazłem. A'propos - gdzie szukacie?

Poza tym mam wersję HD ale nie dałem rady na razie wrzucić na YT. Spróbuję na Vimeo.

1965 ryb na 8 osób i 7 dni to wbrew pozorom nie tak duzo. To "tylko" 35 na dzień na głowę ... był czas że łowiło się więcej w Vastervik ...

Można złowić dużo więcej ale szukaliśmy kabanów.

PP

Gratulacje Piotrze fajnie się oglądało.

Czekamy w takim razie na wersje HD bo szczerze mówiąc trochę tego brakowało. Generalnie w Polsce 35 ryb to się łowi przez cały sezon, a nie jednego dnia ;) heh

Eeeee w tym roku miałem bardzo mało czasu na ryby, a mimo to trafiłem dzień i 21 szczupaków było na łodzi :) Kolega 8szt tego samego dnia. Oczywiście nie rozmiarem jak z filmu, ale powyżej wymiaru, w tym pod 90tki :)

Gratulacje Piotrze fajnie się oglądało.

Eeeee w tym roku miałem bardzo mało czasu na ryby, a mimo to trafiłem dzień i 21 szczupaków było na łodzi :) Kolega 8szt tego samego dnia. Oczywiście nie rozmiarem jak z filmu, ale powyżej wymiaru, w tym pod 90tki :)

No to tylko pogratulować wody... na "normalnych-nienormalnych" Polskich jeziorach taki wynik wręcz szokuje. Zwłaszcza tam gdzie przez lata rybacy robili "odpowiednie wyniki"...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Wklejam nową wersje filmiku w HD i z tego co zauważyłem z nowym podkładem muzycznym :) Dodam od siebie , że od razu lepiej się ogląda.

To jest jakiś oficjalny film, czy tylko jakiś prywatnie zmontowany?

Wszystko fajnie, tylko szkoda że ubrane jest to w jeden z domyślnych szablonów Apple iMovie. Wiadomo treść najważniejsza a ta jest rewelacyjna ale szkoda trochę takiej jednak amatorki od strony marketingowej.

Jeśli to prywatny film czy też nieoficjalny to w sumie no problem, sam często tak robię na swój użytek. 

@Pepe

jak łatwo można się domyśleć testowaliście w Canadze nowe przynęty

post-50670-0-25842100-1360185463_thumb.png

czy wiadomo już jak będzie nazywała się nowa przynęta sweeper z gumowym ogonkiem?

(kiedy zakończą się testy i zajdzie się ta nowa przynęta w ofercie Salmo?)

na która przynętę złowiliście najwięcej ryb? a na które brały te największe?

z góry dziękuje za odpowiedzi

PS

to jest to szczęśliwe orle pióro o którym Opowiadałeś ;)

post-50670-0-69736800-1360185977_thumb.png

Edytowane przez @Wojti