peresada Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 6 Lutego 2013 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojti na filmiku ta przynęta jest podpisana jako sweeper tail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 tail - ogonto chyba było by za proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Heheh no ale najprostsze pomysły są czasem najlepsze Ja Ci tylko piszę jak to jest podpisane na filmiku a jak się będzie nazywać i czy wejdzie do produkcji to niech się już Piotrek wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Teraz fajnie sie ogląda HD i ta muzyczka cyk cyk cyk ucha nie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 tail - ogonto chyba było by za proste W poprzednim sezonie połączyłem zwykłego sweepera 10 z twisterem 8cm ale szybko z tego zrezygnowałem, może to był błąd...Film super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi