JJack Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Założyłem dziś już temat o wędkowaniu w okolicach Ruciane-Nida. Myślałem o łowisku specjalnym Wiartel ale zostało mi już odradzone Więc pozostały Śniardwy. I tutaj prosiłbym o pomoc. Akwen jest duży, ryb nie ma zatrzęsienia, to może ktoś poleciłby mi miejsca gdzie w tym roku można się spodziewać Pana Szczupaczka. Mogą być namiary GPS może być nazwa tego miejsca. Wszelka pomoc dla mnie jest ważna. Ruszam pewnie jutro tj. 06.07.2007 w tamte rejony i chciałem już w sobotę rano być na wodzie z wędką w ręku ) Dzięki z góryJJack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 tak na wszelki wypadek, wez tez okoniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 wiem wiem...nie samymi jerkami człowiek żyje )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no no weż okoniówke znajac polskie realia to może być Słoneczna alternatywa czyli wzdręgi zamias szczupaków tak serjo to chyba jeszcze tylko Ten akwen daje szanse na spore Pike na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Moze nikt z wedkujacych tamze nie jest w sieci obecnie...jak rozumiem wplywasz z Beldan. Najprosciej bedzie, zebys potrolowal w torze wodnym (plywa tam statek wycieczkowy) i skierowal sie do zatoki w strone Luknajna, gdzie mozesz spróbowac jerkingu. Potem plyn na Niedzwiedzi Róg, szukaj miejsc 8m i wiecej. Zakladam, ze gleboko schodzace woblery masz. Mozesz tez spróbowac, skoro masz duzy silnik, na Nowe Guty - z malym stanowczo odradzam, zwlaszcza w taka pogode.Mozesz tez kupic ksiazke Czarka Karpinskiego pt. Mazurskie Morze, tam jest troche informacji, choc czesciowo juz przedatowanych. Ale moze ryba wraca w stare miejsca...Jak trafisz szczupaka, to go pusc, bo on nie ma tam latwego zycia. Jest tam tez sandacz, ale on raczej na trolling tam nie zre, bardziej z reki. Trudno go jednak namierzyc - pewna wskazówka sa kupy lódek grupujacych sie w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Kuba -nic dodac nic ujac,moze tylko to ze miejscowi troluja na rapale DT I SALMO PERCH .Podobno niebieski kolor dziala tam jak magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 o no proszę tyle informacji, dzięki wielkie co do trollingu, to nie jest on przypadkiem na Śniardwach zabroniony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja tylko dodam tyle, zeby tak na mniej niz wiecej oceniac swoje szanse przed startem i....uwazac na sieci ,przy duzej fali wyplatywanie ich ze sruby to niespecjalnie przyjemne zajecie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 co do trollingu, to nie jest on przypadkiem na Śniardwach zabroniony ? Kiedys byl, potem nie, teraz nie wiem. Na zezwoleniu bedzie stalo. Jesli jest zabroniony, to masz pewien problem, ale moze poradzisz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Był taki wielki wątek o tym jeziorze. Zapraszam: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=982& prevloaded=1&&start=0 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Był taki wielki wątek o tym jeziorze.Remek - czy nie warto byloby udoskonalic przegladarki? Zeby np. wylapywala slowa kluczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Podobno niebieski kolor dziala tam jak magnes.Patrz pan, jak bylem tam pierwszy raz w zyciu, to wlasnie niebieski byl passe, a hot perch - hot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Był taki wielki wątek o tym jeziorze.Remek - czy nie warto byloby udoskonalic przegladarki? Zeby np. wylapywala slowa kluczowe A Kuba, jak myślisz jak to znalazłem??? Przecież nie pamiętam wszyskich linków jakie są na forum. Po prostu wpisałem w wyszukiwaniu Śniardwach - bo wędkowanie na Ś..... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A Kuba, jak myślisz jak to znalazłem??? Wszystko w porzadku, mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A Kuba, jak myślisz jak to znalazłem??? Wszystko w porzadku, mea culpa Spoko luzik pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi