guciolucky Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Stojąc po pachy w zimnej wodzie..., w głowę zimno, w tyłek jeszcze zimniej, zastanawiałem się czy to jeszcze w ogóle jest fajne - do momentu kiedy pier...nął 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Czasem trzeba być bardzo cierpliwym... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Rybki jak to rybki (u tego Gościa to norma). To zdjęcia są przysłowiową wisienką na torcie - gratulacje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października To jest abstrakcja co Ty chłopie odstawiasz Gratuluję, pięknych ryb... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Też uważam że powinien już przestać. Zdecydowany Lider a później długo długo nic. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Jeszcze trochę i zacznę Cię podejrzewać o generowanie boleni w AI Ciężko uwierzyć, że można łowić tak piękne ryby z regularnością Gratulacje i czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Bardzo miłe słowa, dziękuję. Jednakże wielu użytkowników, łowi więcej ryb niż ja tylko nie mogą sobie pozwolić na publikowanie wyników. Tam gdzie łowisko jest zasobne, nie warto się chwalić bo szybko przestanie być atrakcyjne. Bolenie nie muszą zniknąć fizycznie aby przestały być podatne na złowienie. Regularność staram się utrzymać przez cały sezon, chociaż są dni kiedy trafiają mi się stykowce, nie robię im zdjęć aparatem bo nie warto ich publikować ale dokumentuje kalkulatorem, wynik. Staram się nie eksploatować pogłowia zbyt mocno nawet kiedy ryby są "chętne", jedna dobra sztuka na wypad i starczy. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października No i skromny jest herbatnik z niego , znaczy ,,guciolucky" .Kuba , pozazdrościć Ci samozaparcia i wiedzy. Bynajmniej , ja zazdroszczę . Wbijaj dalej z fotami. Jest co oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Raczej nic lepszego już mnie tej jesieni nie spotka. Byłem uparty, miałem dwie grube porażki, stratę życiówki a dzisiaj na otarcie łez, usiadł król kanału i pewnie na długo nim zostanie... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Raczej nic lepszego już mnie tej jesieni nie spotka. Byłem uparty, miałem dwie grube porażki, stratę życiówki a dzisiaj na otarcie łez, usiadł król kanału i pewnie na długo nim zostanie... Kuba potężna bestia . Chylę czoła ????Mierzyłeś go ? Bo wydaje mi się , że swoje PB mogę sobie do majtek włożyć ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Jesienny piękny grubasek z Wisły 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi