tadekb Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Krakowskie grajdołki też kryją fajne ryby: 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Mam szczęście do wrześniowych metrówek z Drużna - to już trzecia w ostatnich latach 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCatches Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Tej jesieni Wisłok rzeszowski ukazał rąbek swego szwedzkiego oblicza. Metróweczka zaliczona na wobka szczupakowego z tym, że miałem już ją na kiju latem na woblerka trociowego który to dostałem od Jerkbaita za złowienie Głowatki hehe niestety wtedy pokiereszowała woba i zwiała lol jednak udało sie wyrównać rachunki i wkońcu zapozowała do zjdęcia Zdróweczko ! 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Taki nie za duży, sandacze zjedzone więc trzeba ratować się szczupakami. Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Jesienny z Nysy Łużyckiej 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Kolejne nocne maciory 120 i 103cm Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Kolejne nocne maciory [/img]Gratulacje. Nie pamietam kiedy ostatnio 120 peklo, tak dawno to bylo. Ale badania pokazują, ze te naprawde duże są lowione w nocy. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Gratulacje. Nie pamietam kiedy ostatnio 120 peklo, tak dawno to bylo. Ale badania pokazują, ze te naprawde duże są lowione w nocy. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu TapatalkaDzięki. W nocy wydają sie mniej ostrożne. I życzę kolejnej 120+na konto. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października W tym wątku miałem chyba tylko raz okazję zawitać ale parę tygodni temu postanowiłem że spróbuję połowić szczupaków z premedytacją i dzisiaj trafił mi się nowy PB 103cm Radochy. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi