Westar Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Witajcie chce sprawdzić czy na mojej wodzie sprawdzi się łowienie na twicha ponieważ aktualnie szczupaki najlepiej reagują na gumy bez obciążenia, tylko że jest na nie strasznie mała skuteczność zacięć.Macie jakieś sprawdzone tanie woblery do twichingu może być też z aliexpres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Do twichingu? Nie znam takiej metody, to też i sprawdzonych woblerów nie polecę. Natomiast, mogę polecić firmę Bearking, acz nie wiem czy robią woblery do twichingu. Tąk że, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Do tych zastosowań Megabass Kanata lub Deps Balisong, na płytkie wody, w moich doświadczeniach strasznie skuteczne. Pewnie są podróbki chińskie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jest filmik Filipa Cykady o tej metodzie i woblerach z Ali, które się sprawdzają. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja jerkbait.pl-szczupakowy-twitching Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jest filmik Filipa Cykady o tej metodzie i woblerach z Ali, które się sprawdzają. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Na jednej wodzie tak i to w określonych warunkach, na innej taka kombinacja może nie przynieść oczekiwanych efektów także traktowałbym to jako wskazówkę czy wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi