grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Witam mam taki zapis z okregu w Krosnie. Składka roczna dla członka – uczestnika pełna - 60 zł, wody nizinne - 50 zł. Składka okręgowa wniesiona przez uczestnika upoważnia go do wędkowania na wodach nizinnych w całym kraju,Ale np okreg w Krosnie ma porozumienia tylko z Przemyslem i Rzeszowem a wiec czy w Tarnobrzegu na Wisle bede mogl lowic??Jesli ktos ma jakies niejasnosci co do porozumien PZW niech pisze w tym temacie Edytowane 22 Grudnia 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Składka członkowska umożliwia wykupienie składek tzw. Okręgowych po stawkach niższych niż dla osób niezrzeszonych ale nie ma nic wspólnego z porozumieniami. Mając składkę członkowską możesz wykupić składkę okręgową na wody nizinne lub górskie w dowolnym okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Członek uczestnik, czyli wędkarz, który nie ukończył 16 lat, po opłaceniu składek w ZO Krosno możne wędkować w wodach nizinnych PZW na terenie całego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ok juz rozumie, na tyle lat co mam powinno mi byc wstyd ze takie pytania zadaje juz wszytsko jasne juz wszysko gra dzieki panowie, ja polowe zycia lowilem za granica i tam nie ma takiej biurokracji, ciecia rzek co 100m zmieniajac jej status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ok juz rozumie, na tyle lat co mam powinno mi byc wstyd ze takie pytania zadaje juz wszytsko jasne juz wszysko gra dzieki panowie, ja polowe zycia lowilem za granica i tam nie ma takiej biurokracji, ciecia rzek co 100m zmieniajac jej status. Hmmm....Ja łowię też za granicą i tam wiele rzek zmienia status co 3 km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja lowilem w Hiszpani i w okoliicach madrytu zbyt wielu rzek nie ma a i tak lowilem glownie na zbiornikach.W polsce jestem od okolo roku, kiedys natomiast pamietam jedna skladka obowiazywala na terenie calej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja lowilem w Hiszpani i w okoliicach madrytu zbyt wielu rzek nie ma a i tak lowilem glownie na zbiornikach.W polsce jestem od okolo roku, kiedys natomiast pamietam jedna skladka obowiazywala na terenie calej Polski. Dokładnie, za komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak dokladnie ogolnie rzecz biorac to taki podzial rzeki jest ok o ile nie kieruje sie tym tylko charakter rzeki lecz ryby w niej wystepujace.Ale nie wazne, dzieki za pomoc i wyjasnienia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grunwald1980
Witam mam taki zapis z okregu w Krosnie.
Składka roczna dla członka – uczestnika pełna - 60 zł, wody nizinne - 50 zł.
Składka okręgowa wniesiona przez uczestnika upoważnia go do wędkowania na wodach
nizinnych w całym kraju,
Ale np okreg w Krosnie ma porozumienia tylko z Przemyslem i Rzeszowem a wiec czy w Tarnobrzegu na Wisle bede mogl lowic??
Jesli ktos ma jakies niejasnosci co do porozumien PZW niech pisze w tym temacie
Edytowane przez grunwald1980Odnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi