rafaelo1996 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam Czy do smarowania Kołowrotka Nada sie smar Łożyskowy Lotos Łt-43 Ostatnio przesmarowalem nim kołowrotek nic sie nie stało wiec nie jestem pewny czy smarowac nim . Co prawda na tamten przesmarowany jeszcze nie łapalem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Smar jak smar, tak samo dobry jak każdy inny. Kołowrotkowi nic nie zrobi, za, powiedzmy, rok wymienisz se Pan na "nową porcję" i gra i buczy.. W wiekszości wypadków nie ma co świrować i wyszukiwać jakie smarowidła "nie z tej Ziemi", wystarczy "te zwykłe" regularnie wymieniać i łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Jakoś ten zwykły tawot do mnie nie przemawia jako smar do kołowrotka .Przynajmniej jakiegoś cormorana. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A moglbys Zorro Doradzic Ktore czesci Smarowac w kołowrotku ?czy rolke cala rozkrecic i do srodka dac czy jak ? czy kablak rozkrecac i tez tam smar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 http://allegro.pl/ceniony-smar-do-kolowrotkow-firmy-penn-1-4oz-usa-i2873708058.htmlhttp://allegro.pl/smar-do-kolowrotkow-cormoran-i2880973607.htmlhttp://allegro.pl/penn-x-1r-zestaw-smar-olej-nowy-z-usa-okazja-i2892052899.html tu masz smar i oliwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Różne są szkoły smarowania ale ja tam smaruje WSZYSTKO jak leci.. Trochę grubiej niż większość "smarowników", trońkę potem maszyny "wolniej kręcą" ale się tym nic a nic nie przejmuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Różne są szkoły smarowania ale ja tam smaruje WSZYSTKO jak leci.. Trochę grubiej niż większość "smarowników", trońkę potem maszyny "wolniej kręcą" ale się tym nic a nic nie przejmuję.. No bo przecie kołowrotek to nie kombajn,- to i nie musi od dotknięcia zapie...ć jak szalony...Ale wiesz Pan Panie Tomaszu jak to jest:za mało "masła" źle bo słychać trybyza dużo i praca "maślana" to za wolno się kręci Szukanie śmietany na gównie to nasz sport forumowy i czego by nie dotknąć widać zawody z duuuużą liczbą uczestników.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Bo, jakby tak miał miskę olejową.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Bo, jakby tak miał miskę olejową.......... A jeszcze pompkę do smarowania ciśnieniowego to byłaby jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuta Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja smaruję Castrol Longtime PD1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi