Jak już wspominałem, zapowiadany konkurs dotyczy warszawskich mostów.
Zasady konkursu.
- Udział w konkursie jest dobrowolny.
- W zabawie może wziąć udział każdy forumowicz jerkbait.pl.
- czas trwania konkursu zależy od szybkości podania przez forumowicza prawidłowej i pełnej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie.
- jeżeli ktoś udzieli prawidłowej odpowiedzi ja wychwycę to z pośród wszystkich postów, więc proszę nie przejmować się odpowiedziami poprzedników, bo mogą być nieprawidłowe.
- Zwycięzcą zostaje tylko ten kto udzieli jako pierwszy poprawniej odpowiedzi, nawet jeżeli kolejne odpowiedzi także będą prawidłowe.
- odpowiedzi można udzielić tylko raz i zakazuje się edytowania postu po jego publikacji. Posty, które będą edytowane nie wezmą udziału w konkursie.
- Odpowiedzi proszę udzielać tylko w takiej kolejności, która odpowiada numerom zdjęć, czyli od 01 do 08.
- Odpowiedzi proszę udzielać według poniższego wzoru. W miejsce kropkowane proszę wpisać odpowiedż. Taki wzór zapobiegnie braku w kolejności odpowiedzi, które mogą być niejednoznaczne.
Wzór.
01.Most ........
02.Most ........
03.Most ........
04.Most ........
05.Most ........
06.Most ........
07.Most ........
08.Most ........
Nagroda.
Nagroda jest skromna.
W ramach nagrody, Piki i Pikuś zaprasza na swój pokład, na całodzienny wędkarski spływ warszawskim odcinkiem Wisły.
Pytanie.
Proszę wymienić w odpowiedniej kolejności DOKŁADNE (nie potoczne) nazwy poszczególnych mostów
Pytanie
rognis_oko
Cześć.
Jak już wspominałem, zapowiadany konkurs dotyczy warszawskich mostów.
Zasady konkursu.
- Udział w konkursie jest dobrowolny.
- W zabawie może wziąć udział każdy forumowicz jerkbait.pl.
- czas trwania konkursu zależy od szybkości podania przez forumowicza prawidłowej i pełnej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie.
- jeżeli ktoś udzieli prawidłowej odpowiedzi ja wychwycę to z pośród wszystkich postów, więc proszę nie przejmować się odpowiedziami poprzedników, bo mogą być nieprawidłowe.
- Zwycięzcą zostaje tylko ten kto udzieli jako pierwszy poprawniej odpowiedzi, nawet jeżeli kolejne odpowiedzi także będą prawidłowe.
- W tym poście nie można komentować ani samego konkursu, ani jego przebiegu. Tutaj powinny znaleźć się tylko odpowiedzi na zadane pytanie. Wszystkie ewentualne komentarze proszę wpisywać w poście http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2969& ;amp ;amp ;amp ;start=0&
- odpowiedzi można udzielić tylko raz i zakazuje się edytowania postu po jego publikacji. Posty, które będą edytowane nie wezmą udziału w konkursie.
- Odpowiedzi proszę udzielać tylko w takiej kolejności, która odpowiada numerom zdjęć, czyli od 01 do 08.
- Odpowiedzi proszę udzielać według poniższego wzoru. W miejsce kropkowane proszę wpisać odpowiedż. Taki wzór zapobiegnie braku w kolejności odpowiedzi, które mogą być niejednoznaczne.
Wzór.
01.Most ........
02.Most ........
03.Most ........
04.Most ........
05.Most ........
06.Most ........
07.Most ........
08.Most ........
Nagroda.
Nagroda jest skromna.
W ramach nagrody, Piki i Pikuś zaprasza na swój pokład, na całodzienny wędkarski spływ warszawskim odcinkiem Wisły.
Pytanie.
Proszę wymienić w odpowiedniej kolejności DOKŁADNE (nie potoczne) nazwy poszczególnych mostów
przedstawionych na zdjęciach.
Zapraszam!
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi