jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szanowni koledzy.Wie może ktoś jak obecnie wygląda stan wody w Wiśle.Według IMGW rośnie ale bardzo powoli, a patrząc na pogodę to prawie wszędzie leje.Płynie już błoto czy jeszcze da się łowić ?Interesują mnie informację z odcinka od Sandomierza do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Wczoraj byliśmy z Friko nad Wisłą (przed W-wą). Było OK. Nawet bolenie interesowały się przynętami - nie jakoś szaleńczo ale ... zawsze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 O to fajnie.Tylko dlaczego nie ma adnotacji w wątku boleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 O to fajnie.Tylko dlaczego nie ma adnotacji w wątku boleniowym Bo był tylko jeden tak prawdziwie chętny ale spadł. Reszta miała nas w nosie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A widzisz i już samo to jest informacją godną uwagi.A poza tym dla ludzi udupionych pogodą w pracą i domu (czytaj Ja) każda informacja znad wody jest jakimś pocieszeniem.Nawet jeśli wyprawa niezbyt udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 OK. Opiszę. Nawet mam jakieś zdjęcie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szanowni koledzy.Wie może ktoś jak obecnie wygląda stan wody w Wiśle.Według IMGW rośnie ale bardzo powoli, a patrząc na pogodę to prawie wszędzie leje.Płynie już błoto czy jeszcze da się łowić ?Interesują mnie informację z odcinka od Sandomierza do Warszawy. Na razie Wisła opada. Za kilka dni może podnieść się o jakieś kilkadziesiąt centymetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Mam nadzieję że w moich okolicach zacznie w niedzielę.Oby tylko błotko nie płyneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Off topic - a gdzie to na wisle lowisz? Moze gdzies powyzej Kazimierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Dokładnie,okolice Kamienia lub drugi brzeg Solca nad Wisłą.A co znasz te okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Wedkarsko nie znam, ale turystycznie - jak warszawiak co do Kazimierza na weekend jezdzi. Niemniej zaczyna mnie ta okolica powoli interesowac równiez wedkarsko. Moze jakis wypadzik?? Wiesz skad lódz dostac w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Nigdy nie szukałem W samym Kazimierzu moze być problem bo ludzi od groma (przyjezdnych)ale odrobinę dalej nie powinno być problemu.Jak będę w okolicach to mogę popytać.Ja do tej pory to albo z brzegu albo pontonem z prądem (brak silnika)Marzy mi się taki morski nieduży z dobrym silnikiem ale jak na razie kasa nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Bedzie lódz, bedzie i silnik Podobno w Twojej okolicy Wisla ma jakas klase czystosci...III albo kto wie, czy nie II?? bardzo mi sie tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jajakub
Szanowni koledzy.
Wie może ktoś jak obecnie wygląda stan wody w Wiśle.
Według IMGW rośnie ale bardzo powoli, a patrząc na pogodę to prawie wszędzie leje.
Płynie już błoto czy jeszcze da się łowić ?
Interesują mnie informację z odcinka od Sandomierza do Warszawy.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi