coco_bryce Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jaką plecionkę polecacie do łowienia bolenia? chodzi mi o to że ma być mało widoczna i żeby posłać daleko przynętę. Aktualnie używam daiwa turnament 0.12 zielona. Słyszałem też że używają białej crystal. Czekam na podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 jedna strone dalej jest 7 stron o plecionkach, a w prawym gornym rogu jest wyszukiwarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coco_bryce Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
coco_bryce
Jaką plecionkę polecacie do łowienia bolenia? chodzi mi o to że ma być mało widoczna i żeby posłać daleko przynętę. Aktualnie używam daiwa turnament 0.12 zielona. Słyszałem też że używają białej crystal. Czekam na podpowiedzi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi