platynowłosy Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam PanowieKupiłem czas jakiś temu podbierak okoniowy, krótki, Rapali. Problem dotyczy rękojeści, zrobionej z jakiegoś tworzywa, a która klei się do dłoni.Można coś z tym zrobić? A jeżeli owinąć czymś, to czym?PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Jak chcesz owijać to owijka do rakiet tenisowych się sprawdzi o ile nie trzymasz go non stop w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam PanowieKupiłem czas jakiś temu podbierak okoniowy, krótki, Rapali. Problem dotyczy rękojeści, zrobionej z jakiegoś tworzywa, a która klei się do dłoni.Można coś z tym zrobić? A jeżeli owinąć czymś, to czym?PozdrawiamAlekpewnie uzywasz mugi lub innego podobnego preparatu na insektyto zwykle od tego sie rozpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja W pewnych przypadkach pomaga przemycie izopropanolem Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Potwierdzam, może być też denaturat. Mocno zwilżoną szmatką szorując uda się to paskudztwo usunąć. Prawdopodobnie uchwyt był pokryty tzw. warstwą soft touch, która ulega takiej właśnie degradacji po kilku, kilkunastu latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Miałem to samo z rękojeścią w dwóch nożach Fiskarsa. Przetarłem pasta bhp i później benzyna ekstrakcyjną. Problem ustąpił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi