guciolucky Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Ja od lat używam dremel-a i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Moja córka ma dremla , ja mam natomiast biedronkowego . Różnica w jakości jest bardzo duża . Ale tym z biedry też poratujesz się . Na te sporadyczne używanie będzie ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Dremela 300 meczę od chyba już 15 lat i nie ma zastrzeżeń. Takiego lidlowego teściu popsuł w miesiąc, raczej nie ze swojej winy.I akcesoria do niego też polecam kupować oryginalne, a nie 'podróbki' bo co prawda pasują i działają, ale jakość wykonania wyraźnie gorsza i znacznie szybciej się zużywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Np. tarcze do cięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Mam Proxxona i jestem bardzo zadowolony. Ważne, że miał uchwyt wiertarkowy czy jak to się nazywa. Dzieki temu oprócz końcówek Proxxona można stosować np. Dremela czy inne z niższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Chyba ten zestaw mam:https://proxxon-sklep.pl/product-pol-38569-PROXXON-MINISZLIFIERKA-WIERTARKA-FBS-240-E-28472.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi