Androctonus Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Witam, wpadł w moje ręce stary tudzież bardzo stary kij Abu. Legendarny szklak. Pewien jegomość z tego miejsca pozdrawiam podpowiedział mi w paru kwestiach jak go dopiescic jednak z braku czasu i możliwości popsucia (delikatnie ujmując) postanowiłem komuś to zlecić. Czy jest może ktoś z Gdańska kto podjąłby się oczyszczenia korka, naprawy startej "dupki" tj. korka w dolniku i przede wszystkim porysowanego uchwytu metalowego kija? Uchwyt jest cały metalowy i miejscami odchodzi cała farba. Dziękuję za możliwe podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja jerkbait.pl-szukam-rodbuildera-pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi