Androctonus Opublikowano 17 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 Witam, wpadł w moje ręce stary tudzież bardzo stary kij Abu. Legendarny szklak. Pewien jegomość z tego miejsca pozdrawiam podpowiedział mi w paru kwestiach jak go dopiescic jednak z braku czasu i możliwości popsucia (delikatnie ujmując) postanowiłem komuś to zlecić. Czy jest może ktoś z Gdańska kto podjąłby się oczyszczenia korka, naprawy startej "dupki" tj. korka w dolniku i przede wszystkim porysowanego uchwytu metalowego kija? Uchwyt jest cały metalowy i miejscami odchodzi cała farba. Dziękuję za możliwe podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 jerkbait.pl-szukam-rodbuildera-pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi