Grzesiek Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Panowie, nie wiem dlaczego, ale od pewnego czasu nie trzyma mi mocowanie w sztycy podbieraka. Nakrętka, którą nakręcam normalnie wchodzi na gwint i się skręca, ale niestety nie trzyma i sztyca "chodzi" góra i dół... Jak temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Powinna jeszcze być stożkowa, wkładka zaciskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Nie było nic takiego albo zgubiłem. Da się to jakoś dorobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Nie było nic takiego albo zgubiłem. Da się to jakoś dorobić ? Można spróbować wydrukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Niestety poszukiwania wkładki spełzły na niczym Próbowałem z innych podbieraków, niestety rozmiary nie pasowały. Czy orientuje się ktoś, jak inaczej to można naprawić ? Tak, by gwint trzymał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Niestety poszukiwania wkładki spełzły na niczym Próbowałem z innych podbieraków, niestety rozmiary nie pasowały. Czy orientuje się ktoś, jak inaczej to można naprawić ? Tak, by gwint trzymał ?Może obwiń gwint taśma hydrauliczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Poszukaj gdzieś jakieś stare sztyce od wałków malarskich, tam też powinny być te części co zgubiłeś, tylko kwestia średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca kup nowy i masz to za sobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Panowie, problem z głowy. Znajomy tokarz uciął stary gwint, nawiercił nowy i wszystko działa bez zarzutu. Tyle, że teraz podbierak jest jakieś 4 cm krótszy. Kosztowało mnie to 30 zł. i 4-pak Żywca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Szanujmy tokarzy bo tak szybko odchodzą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Ciesz się, że podbierak... krótszy ????teraz tylko łowić łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi